Суд і діло Джей Ло

15.04.2006
Суд і діло Джей Ло

Дженніфер Лопес.

      Дженніфер Лопес дуже засмучена. Поп-зірка не любить із кимось сваритися, тим паче — з людьми, які свого часу були їй дорогими, але тепер вимушена судитися зі своїм колишнім чоловіком Оджані Ноа (першим, бо зараз, зі співаком Марком Ентоні, у Джей Ло вже третій шлюб). Вона б і рада вирішити все полюбовно, але не має іншого виходу: Оджані вперто не хоче відмовлятися від наміру опублікувати книжку своїх мемуарів, де, зокрема, розповідається про їхнє подружнє життя із Дженніфер і вельми інтимні подробиці щодо неї. Нагадаємо, Лопес вийшла заміж за Ноа ще в 1997-му.

      Оскільки Джей Ло, природно, анітрохи не зацікавлена в тому, щоб про такі особисті речі довідався увесь світ, їй довелося подати в суд на Ноа з вимогою заборонити публікацію книжки. Як сказано у позові, підготовленому адвокатами знаменитості, наміри Оджані порушують досягнуту раніше між колишнім подружжям домовленість, у якій, зокрема, йшлося і про відмову від оприлюднення будь-яких відомостей щодо їхнього сімейного життя.

      «Колишній», із яким Джей Ло прожила у шлюбі лише 11 місяців, спробував шантажувати свою популярну екс-пасію, вимагаючи від неї 5 мільйонів доларів за мовчання, однак актрису це тільки обурило. Вона переконана, що виграє справу, а безсовісний Ноа не отримає навіть тих грошей, якими Дженніфер могла б його «спонсорувати» в разі дружньої згоди не друкувати мемуари.