Зірка «посмертно»

04.04.2006
Зірка «посмертно»

«Дестініз чайлд». Меломанам їх не вистачатиме. (Фото РЕЙТЕР.)

      Іронія долі: улюбленого багатьма меломанами (а якщо йдеться про чоловіків, то навіть далекими від музики особами) жіночого тріо «Дестініз чайлд» уже не існує, а зірка імені цієї групи на голлівудській Алеї Слави з'явилася саме тепер. На минулому тижні Бейонс Ноулз, Келлі Роланд та Мішель Уїльямс знову зібралися разом — можливо, на публіці вже востаннє, — аби відзначити свій тріумф. З нагоди десятиріччя колективу дівчата «власноруч» заклали 2035-ту зірку на знаменитому Голлівудському бульварі в Лос-Анджелесі і, як відзначали очевидці, на очах у кожної з них при цьому блищали сльози.

      «Ми починали співати, коли нам було по дев'ять років, а тепер ми — справжні голлівудські зірки, — розчулювалася Бейонс, яка після розпаду групи (остаточно це сталося минулого року) зробила найуспішнішу сольну кар'єру. — Мрії здійснюються. Величезне спасибі всім нашим прихильникам за підтримку!».

      Незважаючи на те, що під час закладення зірки «Дитини долi» у Лос-Анджелесі лив дощ, подивитися на це дійство прийшла сила-силенна народу, що ще більше розчулило зіркову трійцю. До речі, останнім подарунком групи своїм фанам стане концертний DVD Live in Atlantа, який надійде у європейський продаж 15 квітня.