Сексі-Скарлетт

30.03.2006
Сексі-Скарлетт

Скарлетт Йоханссон.

      Закінчилася ера панування повногубої і повногрудої Анджеліни Джолі в рейтингах найсексуальніших жінок планети. Зрештою, час уже Енджі й відпочити від обожнювання чоловіків і спокійно підготуватися до появи на світ їхнього з Бредом Піттом первістка. А поки що Джолі здала «вахту» ще одній голлівудській зірці з великим бюстом і пухкенькими губами: за найшанованішим у цій «галузі» рейтингом, укладеним американським журналом для чоловіків FHM, найпривабливішою секс-бомбою планети 2006 року визнана Скарлетт Йоханссон. До речі, 21-річна зірка «Труднощів перекладу» фігурувала в аналогічному рейтингу й минулого року, але тоді їй дісталося лише 9-те місце.

      Цього ж разу читачі FHM присудили їй беззаперечну першість у переліку «100 найсексуальніших жінок планети». Втім, не забувши й про минулорічну переможницю: Анджеліна Джолі хоча й здорово відстала від Скарлетт, все ж другу сходинку не віддала нікому. Джессіка Альба з невеликим відривом мусила задовольнитися третім місцем.

      Що ж до жінок, які до «призерок» не дотяглися, то серед них, зокрема, є такі визнані звабниці, як Джессіка Сімпсон, Кейра Найтлі, Холлі Беррі, Дженні Маккарті, Марія Шарапова, Кармен Електра й Тері Хетчер. Усі вони, крім російської тенісистки Шарапової, є кіноактрисами.