Водянова дала життя Неві

30.03.2006
Водянова дала життя Неві

Наталiя Водянова.

      У сім'ї простої російської дівчини «з глибинки» і справжнього англійського лорда-мільйонера поповнення: топ-модель Наталiя Водянова (а йдеться саме про неї) у ніч з минулої п'ятниці на суботу народила другу дитину. На радість щасливим батькам дівчинка народилася здоровою й дуже гарненькою — вся в маму. Недарма лорд Джастін Портмен так піклувався про свою кохану дружину під час вагітності: забезпечив їй догляд найкращих лікарів, виконував усі забаганки, словом, буквально порошинки з тендітної красуні здував.

      Минулої середи лорд Джастін відвіз дружину до дорогої лондонської приватної клініки, однієї з найкращих у Британії, і протягом усього перебування Наталі в цьому закладі не відходив від неї буквально ні на крок. «Джастін постійно був зі мною, морально мені допомагав, — розповідає Наталiя в інтерв'ю російському виданню «Комсомольская правда». — Звісно, його підтримка була необхідна, адже пологи були досить важкими. Лікарі чекали, що дитина з'явиться на світ 15 березня, а я доносила її аж до 25-го, так що навіть довелося стимулювати пологи».

      Однак усе минулося добре: маленька при народженні важила понад три кілограми (зріст — 53 сантиметри) і, як відзначили батьки та родичі, виявилася дуже схожою на свого старшого братика Лукаса. «Вона просто красуня», — радіє Наталя, яка вже вранці після пологів виписалася з лікарні — аби швидше показати Лукасові новонароджену сестричку, яку, до речі, назвали Невою — тільки з наголосом не на останньому, як у назви річки, складi, а на першому.

      Зараз 24-річна топ-модель відпочиває, однак довго розслаблятися їй ніколи: вже на 13 квітня у Водянової запланована фотосесія для «Келвіна Кляйна», яка відбудеться в Нью-Йорку. За словами Наталі, їй важко сидіти без роботи, тому 13 квітня вона вже просто дочекатися не може. За маленькою Невою на час маминого відрядження до Америки доглядатимуть бабусі та численні няньки. Ну а в тому, що за три тижні Водянова поверне собі ту фігуру, яку мала до вагітності, не варто й сумніватися, адже Наталя тримає себе в чудовій формі і, головне, може похвалитися чудовою спадковістю — зайві кілограми до неї просто «не пристають».