Сторож мій

24.03.2006
Сторож мій

Анастейша.

      Старий-добрий фільм «Тілоохоронець» з Уїтні Х’юстон та Кевіном Костнером у головних ролях — чудова казка про те, чого в реальному житті ніколи не буває. Або майже ніколи. Бо саме така історія сталася з американською співачкою Анастейшею...

      Кар'єра цієї 32-річної зірки складалася якнайкраще. Від батьків — співака й актриси музичного театру — Анастейша успадкувала чудовий голос, який багато хто порівнює з Тіною Тернер. Хто чув її по радіо, не бачачи «картинки», той був упевнений, що співає якась голосиста негритянка: такий вокал просто не міг належати білій тендітній жінці. Не дивно, що її відразу помітили. Сам Елтон Джон запропонував Анастейші заспівати дуетом, а Майкл Джексон навіть умовляв, щоб та підписала контракт з його компанією MJJ.

      Незадовго до 30-річчя, коли в доробку Анастейші вже було два альбоми, низка кліпів, купа шанувальників і зовсім не нудне особисте життя, співачка вирішила поправити своє здоров'я — зробити операцію зі зменшення бюсту. Річ у тім, що з дитинства у зірки зміщені хребці, а шийний диск підтримує спеціальна пластина. Тож носити принади, яким заздрили сотні жінок, було нелегко. Полегшити «вантаж» лікарі погодились, але під час обстежень знайшли ракову пухлину.

      Потім були дві складні операції, спочатку з видалення пухлини, далі — з відновлення обох грудей. «Рак ніколи не зможе зламати мій дух», — оптимістично заявила Анастейша і через рік з гаком повернулася на сцену.

      Пісні з її третього альбому міцно закріпилися в європейських чартах. Поринувши в роботу, співачка почала потроху оклигувати. Настав час, аби нарешті з'явився Він. Його ж довго шукати не довелося — увесь цей час кремезний Вайн Ньютон був поряд. Адже обранець зірки працює її тілоохоронцем. Тепер вони завжди і скрізь поряд: незважаючи на бурхливий роман, Ньютон продовжує виконувати обов'язки особистого охоронця дами серця. Хоча одночасно бути підлеглим і коханим хлопець більше не хоче. Журналістам він розповів, що єдиною проблемою у їхніх стосунках залишається спільна робота. Про те, що заради зіркової нареченої охоронець покинув власну дружину з двома дітьми, кавалер уже й не згадує...