Джей Ло вирушає в «Даллас»

18.03.2006
Джей Ло вирушає в «Даллас»

Дженніфер Лопес.

      Тепер, коли телеекрани повністю заполонили різноманітні серіали, значна частина яких — українського або російського виробництва, складно навіть повірити в те, що колись подібна продукція для нас була незвичною й новою. З американським «милом» нас знайомили нескінченна «Санта-Барбара» і серіал, який став класикою «мильного» виробництва США, — «Даллас». За перипетіями сімейного життя клану Юїнгів, затамувавши подих, стежила спершу (з 1978 по 1991 рік) вся Америка, потім — значна частина Європи і, нарешті, Україна. Красиво жити не заборониш, а якщо не виходить, то чому б принаймні не подивитися, як красиво живуть інші...

      Словом, для всіх, хто на початку 1990-х уже усвідомлював, що там відбувається на блакитному екрані, слово «Даллас» означає далеко не лише географічний термін. Тож можна не сумніватися, що новий фільм за участю Джона Траволти і Дженніфер Лопес користуватиметься серед українських глядачів не меншим успіхом, ніж серед американських. Адже йдеться, як ви, мабуть, уже здогадалися, про кіноверсію знаменитого «Далласа», зйомки якої розпочнуться за півроку.

      Як повідомляє Бі-Бі-Сі, Траволті запропонували зіграти роль головного серіального негідника — Джона Юїнга, а Джей Ло — його дружину Сью Еллен. Серед інших зірок майбутньої постановки наразі називають Ширлі Маклейн, яка перевтілиться в матір сімейства Юїнгів, та Люка Уїлсона (він зіграє молодшого брата Джона, Боббі Юїнга).

      Хто виконуватиме інші головні ролі, наразі невідомо, а от ім'я режисера «Далласа» не є таємницею: поставити фільм кіностудія «ХХ ст. Фокс» запросила австралійця Роберта Лукетича, відомого стрічками «Блондинка в законі» та «Коли свекруха — монстр».