Добрий приклад — заразний

16.03.2006
Добрий приклад — заразний

Крістіна планує зберегти добру фігуру й після пологів.

      «Здається, я була вагітна 18 місяців!» — жартома скаржиться Крістіна Агілера. Поп-зірка має на увазі свій новий альбом, який важко «виношувала» протягом усього цього часу. Як повідомляє журнал Rollingstone, це «дитя» Агілери з'явиться на світ, тобто надійде у продаж, не раніше червня. За оцінкою видання, поп-зірці вдалося «створити таку музику, під яку можна танцювати у клубах», хоча буде на диску й романтична балада Save me from myself («Врятуй мене від самої себе»), присвячена чоловікові Крістіни, успішному бізнесменові Джордану Братману, з яким вони одружилися в листопаді минулого року.

      Однак альбом — не єдина «дитина», на яку влітку чекає співачка. Днями Крістіна офіційно повідомила, що вагітна. Журналісти одразу пригадали, як Агілера й раніше не раз заявляла про своє бажання стати матір'ю, і не втратили нагоди покпинити з приводу того, що одвічна суперниця Брітні Спірз і тут її «обскакала»: поки Христя розпиналася про своє бажання материнства на словах, Бріт встигла не лише реалізуватися в цьому сенсі, а й завагітніти вдруге. Звісно, дурне порівняння, але Агілера, як не дивно, анітрохи не образилася (подумати тільки, як змінює жінок вагітність!). Більше того, заявила, що їхнє зі Спірз суперництво давно в минулому, а коли відчувати себе готовою до народження дітей — це особиста справа кожної жінки.

      Наразі 25-річна місіс Братман іще не знає, кого саме чекає — сина чи доньку. Зізнається, що дуже хотіла б дівчинку, але не менше зрадіє й хлопчикові. Як розповів пресі щасливий майбутній тато, Крістіна вже старанно підбирає меблі, шпалери тощо в дитячу кімнату, де житиме їхній первісток, і потроху приглядається до найкращого дитячого одягу в елітних магазинах Америки.