Принцеса сцени взялася за перо

11.03.2006
Принцеса сцени взялася за перо

Кайлі Міноуг — тепер ще й письменниця.

      Незабаром у Мадонни з'явиться серйозна конкурентка. Не на сцені — там Кайлі Міноуг (а йдеться саме про неї) із поп-королевою вживається непогано й кожній сповна вистачає слави, а на книжковому ринку. Річ у тім, що Кайлі також намірилася стати письменницею, та ще й дитячою, точнісінько як Мадонна, чиї казки користуються у світі просто шаленою популярністю. До речі, книжка Міноуг вийде в тому самому британському видавництві «Паффiн», яке друкує твори місіс Річі (це, нагадаємо, прізвище Мадонни у шлюбі). Як повідомляє Бі-Бі-Сі, презентація потенційного бестселера запланована на вересень.

      Книжка австралійської поп-принцеси називається The Showgirl Princess. «Шоугьорл» — це поняття досить об'ємне, але з огляду на те, що твір адресований дітям, ідеться, очевидно, про зірку сцени загалом, себто «Принцеса сцени». Як сподівається Кайлі, читатимуть її дівчатка від шести і до ..., які «люблять наряджатися і розважатися». «Ця книжка сповнена позитивних ідей — про користь дружби і роботи в команді, про високу самооцінку тощо», — зазначає редактор видавництва Джейн Річардсон.

      Очевидно, такий позитивний настрій — не випадковість, адже письменницький дебют Міноуг збігся з її хворобою. Судячи з усього, писала співачка під час лікування (нагадаємо, Кайлі переборола рак молочної залози) й реабілітаційного періоду. Тому темних барв їй вистачало й у житті, а в уявному світі хотілося чогось світлого й оптимістичного. До речі, головну героїню книги звати Кайлі — вона хоче стати зіркою і здійснює свою мрію завдяки друзям. Однак, як запевняють видавці, на цьому асоціації з долею самої письменниці вичерпуються.