Ображена й вигнана

11.03.2006
Ображена й вигнана

      Мабуть, чи не вперше у своєму житті спадкоємиця багатомільйонної готельної імперії Періс Хілтон збагнула, що мати купу грошей і бути знаменитою на весь світ — іще не означає бути бажаною гостею. Звісно, навряд чи це спонукало епатажну білявку замислитися над тим, що слава буває різною й іноді краще бути менш відомою, але зі знаком «плюс», ніж суперзіркою зі знаком «мінус». Та оскільки такі розмірковування для симпатичної голівки міс Хілтон аж надто складні, Періс обмежилася гучною нецензурною лайкою. Так «світська левиця номер один» зреагувала на позицiю головного редактора знаменитого голлівудського журналу Vanity Fair, який відмовився пропустити її на елітну вечірку видання.

      Загалом на цей престижний і дуже популярний серед світових зірок захід, який проводиться раз на рік і приурочений до вручення «Оскарів», було запрошено понад 500 відомих осіб. До зали без жодних перешкод заходили Мадонна, Ніколь Кідман, Шарліз Терон, Дженніфер Аністон, Хоакін Фенікс, Дженіфер Лопез та сотні інших знаменитостей, і тільки Періс довелося пригальмувати ще на вході до фешенебельної ресторації у Беверлі-Хіллз. Там стояв суворий Крейдон Картер (редактор часопису) й пильно стежив за тим, аби на свято не потрапили небажані гості.

      Можна собі уявити, як відреагувала Періс Хілтон, коли почула від «цербера», що вона якраз і є тією «небажаною»! Невблаганний Картер заявив, що знати не знає таку «зірку», а тому ноги її на вечірці не буде. Адже туди, мовляв, запрошені тільки ті люди, які в цьому житті щось зробили й заслужили до себе повагу. А що зробила Хілтон, крім того, що ходить по всіх тусовках, крутить романи з усіма синками мільйонерів і роздягається на екрані?

      Однак незабаром Періс, схоже, реабілітується: їй доручили озвучити мультик. Щоправда, лише кілька епізодів, та й то Періс говоритиме сама за себе — її запрошено у гості до всесвітньо відомої анімаційної родини Сімпсонів. Очевидно, там скандальна панянка є бажанішою гостею, ніж у Vanity Fair, тому долучилася до когорти знаменитостей, які вже брали участь у «зйомках» мультсеріалу.