Прикольна повія

04.03.2006
Прикольна повія

Насправді Девід дуже кохає Теа Леоні.

      Звичайна мешканка американського штату Арканзас Лінда Брюер незабаром прославиться ще більше, ніж до того. Це не помилка — жінка нібито справді звичайна, ніякими особливими талантами не відзначена, однак мало хто з арканзасців про неї не чув. Річ у тім, що Лінді вдалося виховати кількох доньок, будучи при цьому однією з найбезпринципніших повій, яку тільки можна уявити. Звісно, навряд чи вона така у США одна-єдина, однак потрапити в газети й телевізійні сюжети чомусь вдалося саме Лінді. А тепер вона з'явиться іще й на кіноекрані. Точніше, не вона, а її історія.

      А в розбещену жінку перевтілиться зразкова мати сімейства, Посол доброї волі ЮНІСЕФ і за сумісництвом дружина улюбленого всіма прихильниками телесеріалу «Цілком таємно» Девіда Духовни — Теа Леоні.

      Адже саме Девід придбав права на кіноадаптацію історії Лінди Брюер і чомусь вирішив, що кращої претендентки на цю роль, ніж його кохана дружина, й бути не може. Можливо, не останнім аргументом у виборі актриси на головну роль було те, що для Духовни цей фільм стане продюсерським дебютом, тому підтримка йому не завадить. Та й на кого ще він може покластися так, як на жінку, з якою прожив у щасливому шлюбі дев’ять років, яку палко кохає й називає «жінкою своєї мрії»?

      Однак виходу стрічки «Прикольна леді» (саме так — Funlady — називатиметься цей фільм) доведеться чекати ще довго, адже наразі немає ще навіть сценарію. А от помилуватися грою Теа Леоні ми маємо нагоду хоч сьогодні — днями в українських кінотеатрах стартував показ комедії «Аферисти: Дік і Джейн розважаються», де вона демонструє неабиякий комедійний талант на пару з відомим коміком Джимом Керрі.