Замість Томмі — Едді

04.03.2006
Замість Томмі — Едді

На таку Пам складно не повестися.

      Схоже, Памела Андерсон трохи навчилася на власних помилках і таки передумала втретє виходити заміж за свого вічного чоловіка, ударника рок-гурту «Мотлi Кру» Томмі Лі. Нещодавно Томмі зробив повногрудій екс-дружині пропозицію руки і серця й навіть подарував Пам розкішний перстень із великим чорним і двома меншими сірими діамантами. Жіночка радо натягла його на палець і всім гордо демонструвала, з чого й Томмі, і всі інші зробили висновок, що їхнє чергове весілля не за горами.

      Але Памела не поспішала. А тепер нібито й зовсім передумала, позаяк знайшла собі нового і, з огляду на їхнє з Томмі попереднє життя (коли Пам нерідко ходила із синцями після бурхливого з'ясовування стосунків), надійнішого кавалера. Хоча в останньому кінозірка, мабуть, таки помиляється. Останнім часом її дедалі частіше помічають у тісній компанії ірландського гонщика «Формули-1» Едді Ірвайна. А він, до речі, прославився не тільки своїми успіхами на автодромах, а й вельми скандальним характером, п'янками й сварками з колегами.

      Однак після Томмі зірковій білявці, мабуть, уже ніщо не страшне. Заради того, щоб проводити більше часу з коханим, знаменита активістка руху за етичне поводження з тваринами навіть відірвалася на деякий час від своїх акцій на захист овечок, кроликів, песиків, теляток і кого там іще. А на минулих вихідних парочка влаштувала «офіційне представлення» свого кохання: Пам із Едді запросили на вечірку, для якої зумисне зняли величезний номер у лос-анджелеському готелі «Шато Мармон», усіх своїх друзів. Як розповідали потім очевидці, вони ще ніколи не бачили Едді таким щасливим — він постійно тримає Памелу за руку й закохано зазирає їй в очі.