Оклигала — і під вінець

24.02.2006
Оклигала — і під вінець

Кайлі Міноуг.

      Незважаючи на те, що австралійська поп-зірка Кайлі Міноуг досі заперечує матримоніальні плани щодо свого бойфренда, французького актора Олів'є Мартінеса, всі газети Австралії пишуть про те, що вперта співачка нарешті-таки призначила дату весілля. Мабуть, жіноче серце остаточно розтануло після того, як Олів'є дуже підтримав її в нелегку годину.

      Нагадаємо, що завдяки хірургам і підтримці коханого Кайлі вдалося побороти рак молочної залози. Спершу вона проходила реабілітаційний період в одній з найкращих клінік Парижа, потім лікарі дозволили повернутися додому, в Австралію, де співачка в колі рідних та близьких остаточно оклигує після операції й хіміотерапії. Звісно, певності в тому, що хвороба відступила назавжди, немає — протягом року Кайлі час від часу проходитиме контрольні огляди, але почувається вона вже значно краще. І тішиться з того, що нарешті повністю відросло волосся, яке випало від хіміотерапії. Щоправда, виступати поп-діві поки що забороняють лікарі, та й сама вона хоче ще трохи набратися сил перед тим, як знову вийти на сцену. А наразі зірка тренується у студії.

      Що ж до її нібито призначеного весілля, то ця новина походить від матері потенційного нареченого. Як пише австралійський журнал New Idea, місіс Мартінес розбовкала «секрет»: за її словами, весілля відбудеться у квітні на батьківщині нареченої. А якщо точніше — на Французькому (щоб французу Олів'є не було образливо?) острові, який розташований за 60 кілометрів від Мельбурна, у затоці Вестерн-Порт, де Міноуг має заміський будинок. «Син пообіцяв, що нас туди відвезуть спеціальним рейсом на літаку, — тішиться жіночка. — Ми дуже щасливі, що Кайлі й Олів'є нарешті зможуть здійснити те, про що так давно мріяли».

      Нагадаємо, 37-річна співачка познайомилася із 40-річним актором у 2003 році, на врученні премії «Греммі», й відтоді вони нерозлучні.