Краса в купальниках і без

17.02.2006
Краса в купальниках і без

Обкладинка каталогу купальників «Спортс іллюстрейтед-2006».

      Хочете побачити, що таке справжня врода? Тоді вам просто необхідний черговий випуск щорічного каталогу купальників від журналу «Спортс іллюстрейтед». Недарма це раритетне видання (йдеться саме про каталог, а не про журнал) щороку розходиться на ура, незважаючи на солідну вартість. Звісно, купують його не так жінки, для яких нібито й призначена підбірка модних купальників сезону, а чоловіки. Ще б пак, адже для своїх сторінок щорічник «Спортс іллюстрейтед» обирає найкращих і найпривабливіших моделей світу. На обкладинці випуску зразка 2006 року, скажімо, стоячи на одному з пляжів Багамських островів, сяють красою напівоголені Каролін Мерфі, Даніела Пестова, Елль Макферсон, Ельса Бенітес, Рейчел Хантер, Ребекка Ромейн, Вероніка Варекова та Яміла Діаз-Раї. Надзвичайне видовище!

      Але це ще тільки «квіточки». Адже всередині журналу можна знайти (і це точно зроблять щонайменше 64 мільйони американців — саме таким є наклад каталогу тільки у межах США) фото іще 17 вродливиць. Серед них, зокрема, і «спадкоємицю» Анни Курникової, яка перейняла у неї титул найсексуальнішої тенісистки — Марію Шарапову. І хай недоброзичливці складають про Машу анекдоти: мовляв, для того, щоб напевне знятися в негліже, треба виграти тенісний турнір — модель із російської кралі справді непогана.

      Але головною родзинкою каталогу «СІ-2006» усе-таки є професійна манекенниця Хайді Клум. Знаменита німкеня погодилася позувати... повністю оголеною. Щоправда, подивившись на фото, ви б нізащо не здогадалися, що на Хайді немає й нитки одягу — так майстерно фахівці боді-арту намалювали на її тілі кілька варіантів бікіні. Сама модель від цього проекту була просто в захваті, але зізнається, що неймовірно стомилася. «Нам вдалося зробити тільки чотири фото за чотири дні. Не більше, ніж по одній моделі «купальника» в день, адже робота над одним малюнком займає від 10 до 11 годин»...