Налітай на печиво і чай

15.02.2006
Налітай на печиво і чай

Під денцем чашки зручно ховати печиво.

      Наше офісно-домашнє життя з кожним роком стає дедалі комфортнішим. Не так давно ізраїльські вчені придумали підставку для чашки, яка підтримує температуру кави чи чаю, саме на ваш смак. І коли ви відволічетеся на якийсь телефонний дзвінок, то каву допиватимете такою ж гарячою і запашною. А британські винахідники пішли ще далі: вони вдосконалили звичайнісіньку чашку відділенням для ... печива. Ця «кишенька» розташована між двома денцями чашки, туди й закладають печиво, а зверху — наливають чай чи каву. Дуже зручно: одна рука завжди залишається вільною, на столі — значно просторіше, до того ж печиво нагрівається і стає смачним, наче щойно з духовки.

      У Британії чашки вже продають за ціною 25 доларів, зазначає Adme.ru. Попри «кусючу» ціну, удосконалений посуд розходиться на «ура». Розфарбована новинка в п'ять різних кольорів, до того ж винахідники подумали й про шульгів — у їхній «версії» чашки вхід у кишеньку розташований з іншого, зручнішого для них, боку.  

      Кажуть, що одна з переваг такої чашки — не тільки печиво, яке завжди під рукою, а й те, що вона під час лютих морозів дуже добре зігріває пальці.