Засипте підлогу апельсинами чи підіть кататися на гойдалці

10.02.2006

      «Якщо ви хочете, щоб День святого Валентина запам'ятався, вітайте свою другу «половинку» найнесподіванішим чином, адже кожний з нас любить сюрпризи. При підготовці свого романтичного привітання дотримуйтесь наступних правил:

      1. Заздалегідь знайдіть час, щоб обміркувати, що любить, чим захоплюється, до чого проявляє особливу пристрасть ваша кохана людина. Намагайтеся пізнати й оцінити його унікальність і вибрати той чи інший подарунок, саме той формат святкування, який відповідатиме його найзаповітнішим бажанням. Знайдіть найпотаємніше, про що мріяла і думала ця людина. Можливо, це катання на дитячій гойдалці посеред зими. Можна здивувати тим, що підлога вашого будинку буде засіяна, наприклад, апельсинами. А можна взяти разом урок із мистецтва художньої фотографії. Тоді успіх вашому святу буде забезпечений.

      2. Найбільш приємними для нас є не просто улюблені речі, але й ті, які з'являються у нашому житті зненацька. Тому постарайтеся, щоб ваше романтичне поздоровлення виявилося для коханої людини сюрпризом. Бережіть в таємниці підготовку до свята, не випитуйте заздалегідь: «А що ти хочеш одержати в подарунок?». Нехай ваша ретельно підготовлена ідея стане несподіванкою. Так вона принесе набагато більше задоволення і позитивних емоцій.

      3. Не використовуйте шаблони. Якщо торік ви подарували своїй близькій людині романтичну вечерю, два роки тому ви провели День святого Валентина в ресторані за столиком, а три роки тому ви влаштовували вечірню трапезу при свічках, то зробіть цього разу щось зовсім інше. Наприклад — стрибок із парашутом, або відвідайте місце вашої першої зустрічі, влаштуйте захоплюючу вечірку для 12 романтичних пар, обраних серед друзів і знайомих. Нестандартний підхід до свята не тільки зробить приємність коханій людині, а й активізує вашу фантазію і творчий потенціал. А це завжди приємно і корисно навіть просто для самого себе.

      4. Постарайтеся, щоб свято «висловлювало» ваше ставлення до партнера, нехай воно наповнює його емоціями і натхненням. Не  обов'язково, щоб підготовлений подарунок був вагомим фінансово і матеріально відбивав весь масштаб вашої любові до близької людини. Набагато важливіше те, скільки уваги і любові ви вклали у своє романтичне поздоровлення.

      5. Окрім самої ідеї, велике значення має також її втілення. Тому прагніть заздалегідь продумати всі деталі й організувати все так, щоб необхідне було під рукою, усі заплановані події відбувалися вчасно і не віднімали у вас зайвої уваги, яку в цей день потрібно зосереджувати на головному — спілкуванні із коханою людиною.

  • Борщ не для бідних

    Ціни на продукти в Україні не те що не падають, а чи не з кожним днем піднімаються все вище, знищуючи всі сподівання людей на краще життя. Чи не єдиним виходом залишається тільки успішне виробництво, яке зможе покрити потреби населення та знизити вартість продукту. >>

  • «Титанік» іде на таран

    Даремно раділи, що нафта дешевшає. Нові реалії продовжують своє повзуче, але впевнене просування вперед спиною. Нормальний борщ уже давно зжерла інфляція. Споживчий кошик для середнього українця розрахований держкомстатом, очевидно, орієнтуючись на мертвих і ненароджених. >>

  • Купонна лихоманка

    Важко уявити людину, яка пройде повз магазин iз вивіскою «Знижки» без найменшого бажання зазирнути всередину! Так уже влаштована людська психологія, що самі лише слова «розпродаж», «знижка», «акція» діють на нас просто–таки магічно. Й умілі маркетологи на цьому почали грати давно: наші гаманці скоро тріснуть від купи дисконтних карток. >>

  • Ціновий «сказ»

    Минулий рік неабияк спустошив гаманці українців: ціни на харчі били багаторічні рекорди, а доходи не додавали оптимізму. Експерти відзначають: несприятливим економічним реаліям в Україні «підіграв» не тільки «дорогий» долар, а й стрімке підвищення цін на продукти на світових ринках: дорожчало усе — цукор, солодощі, молочні продукти, крупи, алкоголь. При цьому якість українських товарів подекуди гіршала — виробники «воюють» за ціну. «Розслаблятися» не радять аналітики українським споживачам і в новому році — готуйте щонайменше зайві 200 гривень щомісяця. >>

  • «Кожух» для оселі

    Із початком холодів українці незлим тихим словом починають згадувати комунальників, усю нашу систему обігрівання квартир та кругленькі суми у квитанціях за комунпослуги. Зігрітися у власній квартирі однаково вдається мало кому, відтак більшість шукає вихід із «морозостійкої» ситуації в оселі. Варіант — самотужки утеплити свою квартиру. Це ефективно, швидко, але досить дорого. Дешево зробити фасад можна тут, а ще дадуть гарантію на утеплення. >>

  • «Зелений змій» із позолотою

    Українським любителям оковитої, як уже повідомляла «УМ», варто готуватися до чергової хвилі подорожчання горілки. Як відомо, Кабмін має намір ввести нові мінімальні роздрібні ціни на горілчані вироби — коньяк та горілку. І якщо зараз мінімальна ціна «зеленого змія» у продажу становить14 гривень за півлітра, то, згідно з проектом Постанови Кабміну, дешевшої горілки від 18 гривень за пляшку (коньяку — 27 гривень відповідно) у магазинах не може бути. >>