На 14 лютого кінозірки роздягаються

10.02.2006
На 14 лютого кінозірки роздягаються

Те саме фото з журналу.

      Святковий (з нагоди Дня святого Валентина) номер щорічного голлівудського «спецвипуску» журналу Vanity Fair, без сумніву, незважаючи на високу ціну, буде розлітатися з розкладок і кіосків преси значно швидше, ніж традиційно згадувані в таких випадках гарячі пиріжки. Адже на обкладинці цього глянцевого видання будуть улюблені мільйонами актриси Скарлетт Йоханссон та Кейра Найтлі. Одна білявка, інша — темненька (правда, з нагоди зйомок трохи висвітлила волосся і Кейра), одна пухкенько-зваблива, інша — струнка й витончена... Кращої приманки для чоловіків фотограф Енні Лейбовіц (саме вона відповідала в тому числі й за креатив обкладинки) вигадати й не могла. Особливо якщо врахувати, що красуні постануть перед читачами... повністю оголеними.

      Щоправда, кінодіви будуть не самі — компанію на фото їм склав Том Форд, художній директор журналу. Однак він, на відміну від своїх чарівних сусідок по обкладинці, знімався в класичному, а не Адама, костюмі — хіба що без краватки. До слова, Форд узагалі не планував фотографуватися, бо спершу планувалося, що на знімку буде троє дівчат. Однак третя — Рейчел Макадамс — в останню мить чомусь відмовилась. Вагалися й Кейра зі Скарлетт, однак Том умовив їх «залізним аргументом»: «Коли вам стукне по 70 років, озираючись у минуле, ви будете вдячні Богу за ці фотографії. І скажете: якими ж дивовижними ми були».

       Як зазначається у виданні, дівчата  трохи соромилися й червоніли, коли під час зйомок до кімнати заходив хтось «чужий». А от Анджеліна Джолі, яка також потрапила в журнал у костюмі Єви (її фото розміщене всередині видання), плюскалася у воді «за сценарієм» Енні Лейбовіц без найменшого збентеження. Професіоналка...

      Щодо автора знімків, то Енні Лейбовіц — дуже відома майстриня художньої фотографії. Причому, як повідомляє Newsru.com, спеціалізується саме на зйомках оголених знаменитостей. Зокрема, Енні слухняно позували майже без одягу Арнольд Шварценеггер, сидячи із сигарою в зубах на білій коняці, Девід Бекхем у кабріолеті, Ленс Армстронг на велосипеді тощо.