Після «Джоконди» буде «Єва»

Після «Джоконди» буде «Єва»

«Усі власники ресторанів знають: найбільш ходовий день — п'ятниця, на цей день і замовляють більше всього риби. Тому в неділю чи понеділок ніколи не замовляй рибу, якщо не знаєш особисто шеф-кухаря. Особливо під різними соусами», — так навчав своїх подружок знаменитий американський кухар, автор книги «Таємниці кухні» Ентоні Бурден. Про п'ятницю слід пам'ятати і організаторам світських вечірок: тиждень може бути зовсім порожній, а в п'ятницю від 3 до 6 гламурних запрошень, і світські леви і левиці, які й роблять показ, вечерю, презентацію чи танці гучним заходом, про який потім напишуть, в п'ятий день тижня нарозхват.

Всі статті рубрики