Самому вдома так нудно...

17.01.2006
Самому вдома так нудно...

      Словосполучення «Макколей Калкін одружується»  й досі звучить якось неприродно. Адже незважаючи на те, що цьому надпопулярному на початку 90-х років минулого сторіччя хлопцеві вже давно не 10 років, він устиг «засвітитися» у базі даних поліції як затятий пияк і любитель курнути «наркоту» й, нарешті, вже був понад два роки одружений (у 2000 році вони з актрисою Рейчел Майнер розлучилися), для більшості любителів доброго кіно Макколей і досі залишився тим милим хлопчиком, який так мужньо змагався з бандитами у фільмах серії «Сам удома». Однак насправді Калкін уже давно не дитина. І хоч зовні він фактично не змінився, хіба що трохи подорослішав, милим хлопчиком цього скандального й примхливого типчика назвати складно...

      Однак для симпатичної дівчини Міли Куніс 25-річний «мажор», схоже, є найкращим хлопцем у світі. Саме тому Міла, яка знайома з Макколеєм уже три роки, радо погодилася вийти за нього заміж. Подругу колишньої зірки не лякає навіть те, що перший шлюб Калкіна проіснував так недовго, хоча свого часу, одружуючись із Рейчел, Макколей був переконаний: це — на все життя.

      Як розповідають друзі пари, Калкін із Мілою активно вибирають обручки (наречена хоче щось оригінальне й надає перевагу рубінам, а не діамантам, цитує джерело в оточенні актора американське видання In Touch). Про дату весілля поки що не повідомляється.