Ніколсон став батьком

14.01.2006
Ніколсон став батьком

Джек Ніколсон — справжній казанова.

      Голлівудський актор Джек Ніколсон віддавна відомий своїми амурними походеньками. Попри нібито не надто привабливу зовнішність, цей супермен звабив не те що десятки й сотні — тисячі молодих краль. Причому для Джека завжди було байдуже, скільки років йому самому — 25 чи 55, адже юні дівчата в будь-якому разі вішалися йому на шию. Вішаються, до речі, й зараз, хоча 22 квітня (Ніколсон народився в один день із Володимиром Іллічем Леніним) знаменитому ловеласу стукне 68.

      Словом, у тому, що Джек став батьком, немає нічого дивного. Особливо якщо врахувати, що сталося це майже чверть століття тому — просто щасливий татусь про наявність чарівної донечки Хані нічого широкому загалу не розповідав. Тільки тепер 24-річна данка Хані Хольман наважилася розсекретити той факт, що вона — плід кохання Ніколсона й колись вельми популярної данської манекенниці Вінні Хольман.

      Як зізналася Хані, батько не лише знає про її існування, а й регулярно бачиться з донькою, хоча й не хоче, аби про неї знала громадськість. Тобто не хотів, бо тепер однаково вже пізно. «Тато ніколи не був для мене чужою людиною, — розповідає Хані. — Коли я була маленькою, мама мене до нього часто привозила, а згодом я й сама приїздила в гості. У нас, як на мене, цілком нормальні стосунки доньки й батька. Та й зовні ми схожі, а про характери я просто мовчу — мама досі часто зітхає, що я повністю вдалася в тата. Єдине, що точно нас не поєднує, — це професія. Я нізащо в світі не хотіла б стати актрисою!»

      Сам Ніколсон поки що з приводу цих одкровень своєї нібито доньки — ні пари з вуст.