Чорніше не буває

11.01.2006
Чорніше не буває

Джексон просто притягує судові позови.

      Мабуть, свого часу біла смуга в житті суперуспішного, багатого, надзвичайно популярного і загалом щасливого (тоді) поп-короля Майкла Джексона і справді тривала надто довго. Бо інакше чого б нині доля була б аж настільки нещадною до цього білошкірого негра? Справді, «чорний» період Джексона затягнувся вже просто до непристойності. Бідолаха Майкл, якого судили за надто ніжне ставлення до юних хлопчиків (хай і виправдали), вже й збанкрутувати встиг, і остаточно втратити до себе повагу, а лиха доля все ніяк все не заспокоїться. Яких тільки випробувань не падало на голову сердешної зірки протягом останнього року (включно з повідомленням про те, що діти від колишньої дружин Деббі Роуз до Майкла не мають жодного відношення), але щоразу виявляється: це ще не остання біда.

      Ось і цього разу: слідом за слугами, які звинуватили Джексона в тому, що співак їм заборгував зарплатню, до знаменитості позивається й каліфорнійський ветеринар. Звірячий ескулап, який протягом кількох років опікав домашніх улюбленців зірки, скаржиться на те, що Майкл і з ним також не розплатився.

      Як повідомляє агенція UPI, власник ветеринарної клініки в окрузі Санта-Барбара Мартін Діннес через суд вимагає від Джексона виплатити йому 91 602 долари заборгованості за несплаченими раніше рахунками. Як каже адвокат обуреного лікаря, Діннес працював на поп-короля понад 15 років, роздобуваючи для знаменитого ранчо Джексона «Неверленд» різних екзотичних тварин, включно з фламінго, жирафами, слонами та орангутангами. Власне, ветеринар продовжує піклуватися про тварин і зараз, після того як Майкл Джексон, виправданий судом за обвинуваченням у звабленні неповнолітніх, переїхав жити до Бахрейну. Не покидати ж звірят напризволяще! Хоча Джексон, схоже, про свій домашній зоопарк зовсім забув, позаяк анітрохи не переймається оплатою праці Діннеса.

      Це, звісно, за словами ветеринара. Від самого ж Майкла жодних коментарів поки що не пролунало. Слухання у справі призначені на 2 травня.