Шоколадний фонтан,

29.12.2005
Шоколадний фонтан,

Подружжя Бекхемів.

      Схоже, Девід Бекхем нарешті таки наважився бодай натяком показати своїй дружині, що її неймовірна худорба йому вже, м'яко кажучи, набридла. Звісно, капітан збірної Англії свою «перчену» Віку дуже любить, але щоночі битися об гострі кості, погодьтеся, задоволення мало. Зрештою, пані Бекхем і сама вже скаржиться на «брак тіла», а недавно навіть сіла на спеціальну дієту, аби набрати хоч трохи ваги. І в цьому колишній «спайс гьорл» має неабияк допомогти різдвяний подарунок люблячого чоловіка: аби кохана поглинала більше калорій, Девід подарував їй фонтан, у якому замість води тече шоколад. Щоправда, про те, як надовго вистачить солодкого продукту в цьому диво-фонтані, не повідомляється. Не «розколюється» Бекхем і щодо ціни незвичайного подарунка, від якого Вікторія була у захваті.

      Зате, як повідомляє телеканал MTV, не є секретом сума, яку найоплачуваніший футболіст світу витратив на презенти своїм дітям. Вона, прямо скажемо, чималенька: понад 30 тисяч фунтів (50 із гаком тисяч доларів). На те, щоб придбати своїм розбишакам добрі подарунки до Різдва, Девід виділив у своєму щільному графіку цілий день. Після тривалих пошуків і прицінювання хавбек «Реалу» залишився цілком задоволеним своїми покупками. Отже, малі Бекхенята під ялиночкою знайшли: Круз, наймолодший, — коня-качалку, середній Ромео — кілька цікавих ігор, зокрема дуже гарно оформлений варіант «Монополії», а найстаршому, п'ятирічному Брукліну, пощастило найбільше — татусь подарував йому «Хаммер». Звісно, це лише зменшена копія розкішного позашляховика, але від великого автомобіля вона нічим, окрім розмірів, не відрізняється. Заплатив Девід за це диво іграшкової індустрії 25 тисяч фунтів. Для прикладу: стільки ж коштує, скажімо, чудовий новенький і, головне, цілком «дорослий» автомобіль BMW. Ото вже набавиться дитина...

      Хоча заради справедливості все ж варто відзначити, що напередодні свята Бекхем подбав не лише про своїх дітей, а й про чужих. Днями у Лондоні футболіст відкрив власну футбольну академію, куди прийматимуть як хлопчиків, так і дівчаток віком від 8 до 15 років, причому незалежно від того, чи є у них бодай трохи футбольного таланту. Як запевняє Девід, щороку в цій академії навчатимуться до 15 тисяч дітей, причому 10 тисяч із них — абсолютно безкоштовно. Таким чином футбольна зірка хоче надати дітворі з малозабезпечених родин можливість займатися улюбленим видом спорту, фізично розвиватися і, не виключено, коли-небудь стати знаменитим футболістом. Керуватиме школою Ерік Гаррісон — колишній тренер юнацької команди «Манчестер юнайтед», який колись «виховував» і самого Девіда Бекхема.