Свідоцтво про шлюб під новорічною ялинкою

27.12.2005
Свідоцтво про шлюб під новорічною ялинкою

Іще незаміжня Пінк.

      Починаючи з 2006 року, новорічна ніч для панк-зірки Пінк стане подвійним святом. Адже «рожева» дівчинка постановила: саме цієї казкової ночі вона вийде заміж. Принаймні в цьому переконує своїх читачів журнал In Touch. Невідомо, хто погодиться вінчати-розписувати екстравагантну співачку з її коханим уночі, та ще й на свято, але зрештою, за гроші можна домовитися й не про таке.

      Нареченим 26-річної Алісії Мур (це справжнє ім'я Пінк) став мотогонщик Карі Харт, із яким виконавиця познайомилася влітку на одному з мотокросів. Він ідею своєї коханої щодо одруження на Новий рік цілком поділяє, хоча не дуже засмутиться й у тому разі, якщо ставати на весільний рушничок доведеться не під бій курантів, а днем пізніше або раніше. Тим паче, що урочистості з цієї нагоди все одно відбудуться потім: Пінк планує вивезти їхніх із Карі родичів та друзів на курорт у Коста-Риці і влаштувати бучні гуляння.

      Але якщо ви думаєте, що дівчина в очікуванні весілля б'є байдики, складає списки гостей і скуповує різдвяні подарунки, то помиляєтеся. Співачці не до того: вона в поті чола працює над своїм новим альбомом. Четвертий диск Пінк під назвою I'm Not Dead має вийти весною наступного року. Яку композицію зробити головною — Stupid Girl чи You and Your Hand, виконавиця поки що не знає. А відеокліпи на всяк випадок вирішила відзняти на обидві композиції — зайвими не будуть.

      Але й це ще не все. Невгамовна Пінк готується не лише до сімейного життя й виходу альбому, а й до зйомок у кіно. Як вона зізналася в інтерв'ю журналістам, її запросили зіграти одну з ролей у новому фільмі жахів «Катакомби» за участю акторів Тома Кокера і Девіда Елліотта, і співачка радо погодилась. От непосидюча!