Кращі друзі дівчат — діаманти

21.12.2005
Кращі друзі дівчат — діаманти

Для Анджеліни Бред справжній принц.

      Американськi й британськi ювелірні крамниці у ці дні переживають справжній бум. І не тільки тому, що Різдво на носі, а на це свято зазвичай дарують одне одному подарунки. Річ у тiм, що на «фабриці мрій» розпочався справжній сезон весіль. Минулого тижня похапцем зареєстрував шлюб Метт Деймон — справа дійсно не терпіла зволікань, адже обраниця актора Лусіана Бароссо чекає дитину. А тепер стати перед вiвтарем збираються Орландо Блум і Кейт Босуорт. Парочка вже не раз сварилася-мирилася, але цього разу, судячи з усього, наміри в закоханих найсерйозніші. Адже їх застукали за дуже відповідальним заняттям — кілька днів поспiль британець і американка бродили по лондонських ювелірних магазинах, вибираючи обручки. Та й від публіки вони особливо не крилися, навпаки, «посміхалися від вуха до вуха, обіймалися і цілувалися», пише британська газета «Сан».

      Потратився на обручки й ще один красунчик Голлівуду — актор Бред Пітт, який уже придбав пару розкішних каблучок для себе та Анджеліни Джолі. Урочисту подію свого одруження молодята планують відсвяткувати в маєтку нареченого в Малібу, передає км.ru. Сама весільна церемонія відбудеться за буддійською традицією. Але на пальцях усе має бути як у людей, тому Анджеліна і Бред обов'язково обміняються обручками в присутності священика.

      Тим часом Музей воскових фігур Мадам Тюссо підготував молодятам дещо інший сюрприз. Там скульптури Джолі, Пітта і його колишньої дружини Дженніфер Еністон переодягли у персонажів відомої казки. Дженніфер нарядили Білосніжкою, розлучницю Джолі — підступною злою королевою. А Бреда — чомусь ковбоєм. Може, тому що для колишньої дружини він так і не став прекрасним принцом?