Смак Мосс

16.12.2005
Смак Мосс

Кейт Мосс: дехто вважає, що це елегантно.

      Усього вісім місяців і пару скандалів знадобилися Кейт Мосс, щоб знову очолити рейтинг найстильніших жінок світу. Пригадуєте, у квітні Кейт, яку впродовж кількох останніх років визнавали дамою із найкращим смаком, несподівано скинула з п'єдесталу Гвен Стефані. Тепер обидві знаменитості квити: Мосс на своєму першому місці, а Гвен аж на четвертому. Між ними зручно вмостилася Скарлетт Йоханссон, яку іноді навіть доводиться умовляти чим-небудь прикритися. Одначе читачі модного журналу Grazia вважають, що навіть той обмаль одягу, який іноді вдягає Скарлетт, виглядає дуже елегантно.  «Бронзу» відхопила Сієнна Міллер — теж непогано, бо через проблеми з чоловіком бідолашній взагалі було цьогоріч не до туалетів. Списана деким iз рахунків 38-річна Ніколь Кідман теж ще має порох у порохівницях: їй віддали п'яте місце.

      Не до уборів нині першій мало не в усіх рейтингах Анджеліні Джоллі. Ну ніколи їй, послу доброї волі ООН та матері двох дітей і коханій жінці Бреда Пітта, займатися ганчір'ям. Тому в цьому рейтингу Джоллі лише на шостій сходинці. Усього на одну позицію відстала від неї ще одна жінка красунчика Пітта — колишня дружина Дженніфер Еністон. Обох суперниць розділяє на своєму сьомому місці Кірстен Данст.

      Дарма переймається своїми скромними формами в області грудної клітки і чарівна Кайра Найтлі, бо головне — щоб костюмчик сидів, а не що під ним. За це молоденька і перспективна актриса, яка наразі завантажена зйомками у третій частині «Піратів Карибського моря», удостоїлася дев'ятого місця. Потрапила до списку і найперша в Британії модниця Вікторія Бекхем. Що ж, непогана реклама для її власної лінії джинсового одягу. Бізнес на «ганчір'ї» так сподобався Вікторії, що незабаром вона планує вдягати ще й дітей та ділових чоловіків.