Казка для брата Грімм

13.12.2005
Казка для брата Грімм

Тепер із холостяцьким життям Метта остаточно покінчено.

      Ще одна голлівудська родина не тямить себе від щастя, очікуючи спадкоємця. Йдеться про Метта Деймона та Лусіану Барросо, які у вересні вирішили побратися. Щоправда, відгуляти весілля молодята так і не встигли, бо новина про вагітність Лусіани захопила їх зненацька. Та парочка не надто побивається з цього приводу, адже Метт і Лусіана разом уже два роки, і біле плаття та фата були б у цьому випадку всього лише приємною формальністю. Метт завжди говорив, що страшенно хотів би мати дітей. І така нагода підвернулася. Адже в Лусіани вже є донька від першого шлюбу, тож Метт з радістю взявся за виконання батьківських обов'язків — власних дітей актор поки що не мав.

      Подружка Метта не має жодного відношення до кіно та шоу-бізнесу. З нею актор познайомився у барі в Маямі, де на той час дівчина працювала. Незірковість дружини зовсім не бентежить Деймона, бо раніше він уже «крутив» романи із актрисами Мінні Драйвер, Вайноною Райдер, Пенелопою Крус та Клер Дейнз, і нічого хорошо з цього не вийшло. Окрім того, зірка фільмів «Перевага Борна» та «12 друзів Оушена» каже, що зробив висновок з історії Дженніфер Лопез та свого близького друга Бена Аффлека (обидва ще на зорі своїх кар'єр разом знімалися у стрічці «Догма»). «Бен мені якось зізнався, що галас у пресі довкола його стосунків із Джей Ло завдав нищівного удару по його кар'єрі, — каже Метт. — Ще б пак: хто ж стане витрачатися на фільм із твоєю участю, якщо твої фото миготять у кожнім журналі?» Відтоді актор заприсягся ніколи більше не мати близьких стосунків зі знаменитостями.

      Нащадка подружжя очікує у квітні-травні наступного року (наразі Лусіана на третьому місяці). У вересні вийшов на екрани останній фільм за участю Деймона «Брати Грімм». Тож наразі актор вільний від зйомок і весь свій вільний час присвячує вагітній дружині. А заодно, не кваплячись, підшуковує хороший сценарій для третьої частини кіноциклу «Ідентифікація Борна» та «Перевага Борна».