Наберіться терпіння —

13.12.2005
Наберіться терпіння —

Бейонс уже втомила очікуванням весілля і нареченого, і журналістів.

      Схоже, незабаром трирічна епопея стосунків співачки Бейонс Ноулз та її нареченого репера Джея Зі закінчиться маршем Мендельсона. Принаймні світська хроніка вже рознюхала, що наступного літа парочка планує одружитися на Карибських островах. Молодята почали готуватися до урочистої події, але поки що тримають усі деталі церемонії в секреті.

      Що-що, а «шифруватися» від журналістів Бейонс уміє. Бо за три роки її стосунків із Джеєм Зі в пресу не просочилося нічого, що могло б підмочити репутацію шоколадної «зірочки». Треба віддати тут належне матері Бейонс, яка пильнує доньку як зіницю ока. Навіть від її нареченого! На початку минулого року Джей Зі сам казав, що незабаром вони одружаться. «Я люблю Бі усім серцем і дуже хочу стати батьком. Діти — це зміст мого життя», — зізнався він в одному з інтерв'ю. Але мати Бейонс, відома своїм диктаторським характером, думає трохи інакше і не поспішає відправляти доньку в декретну відпустку. Адже Бі для своєї родини — справжня курка, що несе золоті яйця. На неї працюють усі — мати, яка придумує для зіркової доні одяг, зачіски, макіяж, батько, який веде комерційні справи доньки, і навіть ім'я бабусі — нещодавно Бейонс запустила під ним нову лінію одягу. Зате й Бейонс сама годує усю свою рідню...

      На весілля, очевидно, теж будуть запрошені тільки найближчі родичі сім'ї і друзі. Пресу ж точно не пустять — тому й урочистості планують на Карибах, аби сховатися подалі від цікавих очей фото- та відеокамер. Утім преса не вперше «одружує» Бейонс і Джея Зі. У жовтні цього року поп-діві вже доводилося виправдовуватися перед журналістами, що вона не вийшла таємно заміж, як пліткують. Співачка запевнила пресу, що вони навіть ніколи не були заручені, хоча вже тривалий час зустрічаються. Тоді на всі запитання щодо можливого весілля Бейонс категорично відповідала: «Ні». Але ж і журналістів не проведеш: ті угледіли на пальчику Бі каблучку з діамантом і рубіном за 2 мільйони доларів — подарунок жениха до 24-річчя Ноулз.