Ума та її коханці

09.12.2005
Ума та її коханці

Насправді Ума Турман молода і красива.

      Скидається на те, що чутки про заручини улюбленої актриси Квентіна Тарантіно Уми Турман та її бойфренда Андре Белазса, із яким кінозірка зустрічається вже більше року, передчасні. Інакше навряд чи Ума так гірко скаржилася б на свою самотність і на те, що їй дуже складно... знайомитися з чоловіками. А стосунки з Андре (до речі, мільйонером і готельним магнатом), за словами актриси, «не можна назвати серйозними».

      У принципі, «наїжаченість» Уми щодо чоловіків не новина — сердешна дуже важко пережила розлучення зі своїм попереднім чоловіком, колегою по акторському цеху Етаном Хоуком, і досі не може отямитися. Ума картає себе за те, що не змогла проявити більше терпіння — тоді б, мовляв, вдалося зберегти сім'ю. Тепер же, за словами розлученої зірки, вона не може підшукати достойного партнера: «І як оце людям вдається знайомитися з достойними людьми? Та ще й у такому віці...» — скаржиться «старенька» Турман. Їй, до речі, всього 35 років...

      Хоча у своєму останньому фільмі, який щойно (вчора) вийшов на екрани українських кінотеатрів, Ума грає 37-річну жінку. Звісно, розлучену і самотню. Однак вона якраз із чоловіком знайомиться дуже легко, більше того — значно молодшим за неї чоловіком (якого грає Брайан Грінберг). Між ними спалахує такий бурхливий роман, що Рафі (кіношне ім'я Уми) не може не посвятити в нього свого психіатра. Роль лікарки виконує незрівнянна Меріл Стріп. За словами критиків, яким уже пощастило побачити стрічку «Мій найкращий коханець», саме заради гри цих двох жінок — Турман і Стріп — обов'язково варто піти до кінотеатру. Мовляв, інших акторів похвалити нема за що, але шанувальники Уми й Меріл будуть у захваті. Перевіримо?