Бен і Джен — щасливі батьки

06.12.2005
Бен і Джен — щасливі батьки

Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер.

      У перший день зими у голлівудського подружжя Дженніфер Гарнер та Бена Аффлека народився первісток. Точніше, народилась, адже першою дитиною 33-річних батьків стала дівчинка.

      Як повідомляє тижневик Us Weekly, пологи почалися за тиждень до запланованого терміну — насправді дріб'язкова відмінність від «плану». Дженніфер одразу відвезли до одного з елітних лос-анджелеських госпіталів, де народжують найбільші зірки Голлівуду.

      Кажуть, молодий тато дуже нервував i ні на крок не відходив від дружини, тримаючи її за руку й підбадьорюючи. Та дарма переживав — пологи пройшли дуже добре, дитина народилася цілком здоровою і обидві кохані жінки Аффлека почуваються просто прекрасно. На цей час їх уже виписали додому, де на немовля (як дівчинку назвуть, наразі невідомо) чекає чудова дитяча кімната, обладнана всім, чого тільки може прагнути душа малюка.

      Нагадаємо, Бен та Джен одружилися влітку цього року, коли Гарнер уже була на п'ятому місяці вагітності. До того пара якийсь час жила під одним дахом. Познайомилися майбутні молодята досить давно, разом знімалися у фільмах «Перл Харбор», який вийшов на екрани 2001 року, та «Шибайголова». Однак тоді Бен крутив роман з іншою Дженніфер — Лопес, і йому було не до інших дівчат. Гарнер же взагалі була одружена і тільки у березні 2004 року офіційно розірвала шлюб з актором Скоттом Фолі. Знову зустрівшись, уже вільними від усіляких зобов'язань, актори поглянули одне на одного іншими очима й відтоді вже не розлучалися.