Дружба, що вбила кохання

06.12.2005
Дружба, що вбила кохання

Джосс Стоун.

      Найкраща британська співачка (що підтверджено відповідною грамотою), соул-діва й володарка чоловічих сердець Об'єднаного Королівства Джоселін Ів Стокер, а на сцені — просто Джосс Стоун — таки розійшлася зі своїм хлопцем і водночас продюсером Бо Дозьєром. Навколо цього розриву одразу з'явилося чимало пліток, адже британці, якi свою молоду зірочку дуже люблять і з цікавістю стежать не лише за її творчістю, а й особистим життям, добре пам'ятають скандал річної давності. Тоді одежний бренд Gap (до речі, американський), обличчям якого Джосс є вже другий сезон поспіль, ледве не розірвав із нею контракт. Компанії, яка загалом була дуже задоволена співпрацею з 17-річною співачкою, дуже не подобалося те, що неповнолітня Стоун живе разом зі своїм продюсером. Мовляв, такий «розпусний» спосіб життя не сприятиме довірі покупців до бренду. Дурниця, якщо подумати, адже одяг від Gap складно назвати продукцією для солідних матрон, які могли б перейнятися моральним обличчям Джосс.

      Так чи інакше, ця історія незабаром зійшла з перших сторінок «жовтої» преси, оскільки втрачати таке симпатичне «обличчя» фірма таки не захотіла. А 11 квітня цього року дівчині виповнилося 18, і про «неповнолітні» проблеми можна було забути. Однак деякі шанувальники Джосс і досі переконані, що саме відтоді у спільному житті їхньої улюблениці та її бойфренда щось розлагодилося. Були й інші чутки — мовляв, Джосс «дістала» Бо своєю пристрастю до вегетаріанства (співачка категорично відмовляється від будь-яких продуктів тваринного походження й цього року навіть здобула «титул» найсексуальнішої вегетаріанки планети). Однак це теж нісенітниця, оскільки чоловік і сам радо споживав вегетаріанську їжу, до того ж подруга зовсім не нав'язувала йому своїх смаків.

      Зрештою Джоселін так набридли всі ці плітки, що вона не витримала й сама розповіла, чому їхні з Дозьєром шляхи розійшлися. За словами соул-зірки, дворічні стосунки довелося розірвати після того, як пара зрозуміла: їхній роман переростає в «банальну» дружбу. «Але це не драма і не привід сумувати, — запевняє молода співачка. — Важливо рухатися вперед. До того ж ви не можете перестати любити когось тільки тому, що вже не йдете по життю разом, як раніше. Бо був першою любов'ю в моєму житті, тому я ніколи його не забуду й завжди дуже любитиму. Але треба жити далі»...