Додому не пускає рак

22.11.2005
Додому не пускає рак

Кайлі Міноуг — красива й незламна.

      Мільйони прихильників поп-зірки, красуні й мужньої жінки Кайлі Міноуг, затамувавши подих, стежать за тим, як їхня улюблениця змагається із тяжкою хворобою. 37-річна Кайлі, нагадаємо, зараз оклигує від операції з приводу раку молочної залози. Зараз одна з найсексапільніших жінок шоу-бізнесу проходить черговий курс хіміотерапії в Парижі. І хоча лікарі, які спершу були настроєні вельми оптимістично, тепер воліють відмовчуватися щодо перспектив австралійки на повне одужання, друзі співачки запевняють, що в неї все гаразд. Принаймні зовні Кайлі геть не змінилася — єдине, що втратила все волосся, але це дрібниці: поки що поп-зірка гуляє вулицями французької столиці в елегантній хустині, а згодом коси відростуть знову.

      Сама Міноуг не втрачає оптимізму й заявляє, що вже найближчим часом планує повернутися до активної творчої діяльності. Дуже підтримує кохану в цей нелегкий час її наречений, Олів'є Мартінес, разом із яким Кайлі планує повернутися додому вже через місяць — святкувати Різдво (на Заході його, нагадаємо, відзначають 25 грудня) разом із родиною.

      Її повернення, без перебільшення, чекає вся Австралія, але... Але, швидше за все, до Нового року відлетіти на батьківщину зірці не вдасться. Адже останній сеанс хіміотерапії вона прийме аж 18 грудня і, за словами лікарів, до 24 грудня не встигне оклигати достатньо для того, аби перенести довгий переліт з Європи на Зелений континент, до Мельбурна. Медики категорично не радять своїй пацієнтці вирушати в далеку дорогу раніше середини січня. Як розповідає газета «Сан», Кайлі дуже засмучена, але все ж не втрачає надії, що її аналізи покращаться раніше. Однак, якщо «судді» будуть невблаганними, поп-зірка не робитиме з цього трагедії і проведе Різдвяні свята з коханим у Європі.