Черговий кінець

16.11.2005
Черговий кінець

Укотре покинутий Лео. (РЕЙТЕР.)

      Якщо порахувати всі ті рази, коли бразильська топ-модель Жизель Бюндхен «назавжди» кидала свого бойфренда Леонардо Ді Капріо, то, швидше за все, пальців рук і ніг уже не вистачить. Протягом усього їхнього роману зірка подіуму і зірка кіно тільки те й роблять, що сваряться, розбігаються, а потім знову сходяться і демонструють усьому світові палку любов одне до одного (принаймні з боку Ді Капріо). Аж до наступної сварки. Власне, проблема, схоже, насамперед у тому, що Жизель не палає до Лео особливою пристрастю й чудово може обходитися без нього, тоді як улюблений актор мільйонів дівчат, мабуть, таки кохає манекенницю, оскільки щоразу буквально на колінах приповзає до Бюндхен і благає її не проганяти його й «почати все спочатку». І Жизель погоджується — через жалощі, чи що?

      До речі, Лео вже давно умовляє кохану вийти за нього заміж, однак моделька не поспішає під вінець. За чутками, не лише через те, що не хоче з незалежної панни перетворюватися на одружену матрону, а й через те, що не довіряє своєму потенційному нареченому. Річ у тім, що Лео — справді хлопець непостійний. Спершу запевняє подругу, що завжди буде поряд із нею, щойно кохана покличе, а потім раптом з'являється десь на іншому кінці Америки (а то й далі) в компанії якихось чарівних дівчат саме тоді, коли Бюндхен він дуже потрібен. Не дивно, що Жизель обурюється. І хоча Ді Капріо її нібито не зраджує, все ж таки, на думку манекенниці, він не спроможний приділяти їй стільки уваги, скільки примхлива дівчина до себе вимагає.

      Днями таких випадків трапилося одразу кілька: спершу Лео бачили у нічному клубі в товаристві актриси Сієнни Міллер (яка, до речі, вже помирилася зі своїм бойфрендом Джудом Лоу), потім — «засікли» під час ніжної розмови з відомою кокеткою Періс Хілтон. Звісно, все це були суто невинні дружні теревені, але Жизель, схоже, був потрібен тільки привід для того, аби нарешті знову (звісно, «остаточно») порвати з Ді Капріо. І хоча американські газети натякають, що насправді моделька сама вже давно стрибає у гречку, прес-секретар міс Бюндхен категорично заперечує такі чутки. Мовляв, єдина причина, з якої Жизель цього разу покинула Леонардо, — це її пристрасть до роботи, через яку на «любовні дурощі» у манекенниці не залишається часу.


Красива й незалежна Жизель.