Тайсон влучив у «десятку»

10.11.2005
Тайсон влучив у «десятку»

Марадона й Тайсон: братання в телестудії.

      Дієго Марадону зараз просто не впізнати. Знаменитий футболіст, який, на відміну від більшості «тимчасових» зірок цієї надпопулярної гри, залишатиметься найулюбленішим завжди (у цій номінації достойну конкуренцію аргентинцю Марадоні складає хіба бразилець Пеле), порівняно із самим собою річної давності став просто іншою людиною. Ще в січні футбольний кумир був схожим на бегемота (при невисокому зрості важив понад 120 кг) й посилено лікувався від наркотичної та алкогольної залежності, а вже восени перетворився на підтягнутого, досить м'язистого здорового чоловіка, завів собі молоду красуню-коханку й веде чи не найпопулярніше в Аргентині ток-шоу «Вечір із «десяткою» (саме під десятим номером свого часу Марадона грав у збірній Аргентини).

      Програма ця заанонсована як цикл із 13 передач, у яких ведучий зустрічається з відомими людьми. До слова, першим його гостем став саме Едсон Арантес ду Насіменто, тобто вищезгаданий «конкурент» — Пеле. Під час того ток-шоу два футболісти ледве що не обнімалися, оголосивши про припинення будь-яких суперечок і ревнощів один до одного.

      Були в гостях у Марадони й інші зірки. Серед них — кубинський лідер Фідель Кастро, з яким у Дієго щира дружба, російський шахіст Анатолій Карпов та багато інших знаменитостей. А днями завітав і легендарний боксер Майк Тайсон. Обом спортсменам, схоже, було дуже весело: Марадона навчив американця Тайсона буцати м'яч (зірки навіть на повному серйозі пограли у футбол), а Майк став «тренером» Дієго з боксу. Досхочу «пометеливши» боксерську грушу, задоволений Марадона по-дружньому обійняв «супертяжа» й подарував йому на прощання футболку з десятим номером на спині. Незабаром у Дієго будуть нові гості — шоу триває.