«Тваринні» пристрасті навколо автомобіля

10.11.2005
«Тваринні» пристрасті навколо автомобіля

Голая Памела Андерсон. Pamela Anderson naked

      Жінкам, які прагнуть бути «шикарними» і водночас уболівають за долю «братів наших менших», не позаздриш. Бо ж вони категорично відмовляються носити розкішні шуби з натурального хутра, сумочки з крокодилячої шкіри тощо, а без цих атрибутів, на жаль, у безжальній спільноті під назвою «вищий світ» заслужити повагу дуже складно. Тож не дивно, що деякі затяті активістки ПЕТА (організації «Люди за етичне поводження з тваринами») із середовища шоу-бізнесу рано чи пізно відмовляються від своїх попередніх переконань, аби знову закутатися у м'якеньке хутро чи залізти в улюблені шкіряні штани, які так личать до сексуальної фігурки...

      Однак Памела Андерсон — не така. Днями повногрудій кінозірці навіть довелося відмовитися від омріяного автомобіля, але своїми принципами вона не поступилася. Річ у тім, що Пам просто марила авто марки Mercedes G55 AMG. Чому знаменитій білявці припекло отримати саме цю машину (якщо хто не знає — це такий джип типу «бобик», тільки дуже дорогий — понад 100 тисяч євро й аж до... «Мерси» цієї серії вважаються одними з найкращих позашляховиків, але принаймні на теренах колишнього СРСР щасливі власники G55 AMG кажуть, що в них рука не піднімається «гасати» на таких «лялечках» по наших дорогах) — не ясно. Здавалося б, такій тендітній кралі більше до статі щось маленьке й акуратне, а якщо вже й «Мерседес», то принаймні не позашляхового, а «люксового» типу. Однак Пам, схоже, закохалася в цей автомобіль, бо ні про що інше й думати не хоче.

      І тут виникла несподівана перешкода на шляху до мрії: керівництво концерну DaimlerChrysler відмовилося надати VIP-клієнтці машину з НЕшкіряним салоном. Засмучена актриса навіть опублікувала відкритий лист до виробників її улюбленого авто, в якому пояснює: «Тварини, яких використовують задля їхньої шкіри, страждають від ув'язнення, страху, болю, вони позбавлені всього, що природно й важливо для них, з ними жорстоко поводяться і вбивають... Я не хочу брати в цьому участі. Але я хочу «Мерседес»!!!». І хоча раніше керівники концерну DaimlerChrysler обіцяли, що всі моделі «Мерсів» будуть мати варіант із салоном зі шкірзамінника, але поки що, як сказано в їхній відповіді Памелі, це неможливо — всі випущені на даний момент G55 AMG укомплектовані тільки шкіряними «меблями». Тож доведеться сердешній любительці звірят поки що їздити на чомусь іншому.