«Черемха» з поліфонією

05.11.2005

      Мобільний телефон навіть у нас скоро стане такою ж розповсюдженою річчю, як носова хустинка чи гаманець, а що вже казати про більш «просунуті» у плані техніки та добробуту громадян країни — там кількість стільникових трубок подекуди вже переважає чисельність населення. Але в цьому самому населенні є різні типи, зокрема й кримінальні, і від таких треба вміти боронитися. Скажімо, носити при собі газовий балончик із метою самозахисту не завадить. А що як поєднати два в одному, подумали фахівці однієї корейської компанії і з'єднали... правильно, «мобілку» з газовим балончиком.

      У мобільний телефон, за розміром не більший від звичайного, кмітливі корейці вмістили особливе пристосування та трохи перцевого концентрату. І тепер достатньо лише направити трубку в потрібний бік, трохи витягнути антену й натиснути кнопку — і нападник одержить свою «порцію».

      І це ще не все, переказує сайт «Оглядач». Додаткова послуга для «абонента» в цьому винаході — гучна сирена, яку можна ввімкнути, щоб привернути до себе увагу в разі надзвичайної ситуації.