Незваний гість гірший за злодія

05.11.2005
Незваний гість гірший за злодія

Бред Пітт.

      Бред Пітт воює з журналістами, які останнім часом (після його розлучення із Дженніфер Аністон і початку роману з Анджеліною Джолі) не дають акторові спокої. То «качки» про нього пишуть, то з фотоапаратом на бідолаху полюють, просто ніякого життя від них нема. Скажімо, днями «жовті» американські газети переконували своїх читачів у тому, що Бред  із Анджеліною вже офіційно одружилися — таємно, за буддiйським обрядом. При цьому нібито «весільне» фото, розміщене в газетах біля відповідної інформації, як запевняє прес-секретар Пітта, було звичайнісіньким кадром із фільму «Містер і місіс Сміт».

      А кілька днів тому журналюги знахабніли до того, що припхалися до Пітта додому. Повернувшись із прогулянки, Бред, Анджеліна та їхні прийомні діти  Меддокс і Захара побачили, що в особистих речах Пітта порпається якийсь чоловік. Господар було подумав, що це злодій, і вже збирався натовкти йому пику, але неочікуваний візитер хвацько витягнув звідкись посвідчення, з якого випливало,  що він — журналіст. А в речах порпався, бо шукав для свого видання якісь приватні фото зірок. Однак Бред усе одно здав «злодія» поліції, попередивши надалі всіх, що кожен, хто порушить приватне життя знаменитої пари, буде розбиратися з ним особисто. 

      До речі, нещодавно зі схожою проблемою зіштовхнулася й колишня дружина Пітта, Дженніфер Аністон. У її дім також заліз чоловік — 49-річний Девід Хестербі («УМ» про цей випадок свого часу розповідала). Однак, на відміну від свого екс-чоловіка, Джен не захотіла пробачити любителя лазити по чужих домівках, і подала на порушника її спокою позов. Незваному гостю дали 1 рік відсидки...