Оце так «Друзі»!

25.10.2005
Оце так «Друзі»!

Кортні Кокс.

      Узяв вовк лоша, то нехай і кобилу бере. Мабуть, приблизно так міркує Дженніфер Аністон, яка досі зализує рани після розлучення зі своїм чоловіком. Втративши Бреда Пітта, Дженніфер зовсім перестала цікавитися їхнім спільним кіноконцерном «План Бі». І навіть вирішила взагалі відійти від справ. Але намірів займатися бізнесом не залишила. Одначе тепер — ніяких Бредів. Натомість у напарники Дженніфер вирішила взяти свою давню бойову подругу — Кортні Кокс.

      Із нею, як відомо, Аністон свого часу знімалася у серіалі «Друзі». Там вони зіграли двох подруг — Рейчел і Моніку. А в реальному житті будуть будувати ще й бізнес-стосунки. 

      Подруги планують відкрити власну продюсерську компанію, яка займатиметься кіновиробництвом. «Дженніфер і Кортні мріють брати участь у виробництві тільки найкращих фільмів, що візьмуть не одну нагороду», — зазначає компетентне джерело. Авжеж, хто б починав свій бізнес, аби продюсувати якийсь непотріб! Продюсерську компанію дівчата будуть засновувати і розвивати як рівноправні партнери.

      До речі, в обох ділових леді вже є власний бізнес-досвід. У Дженніфер — у вже згаданому концерні «План Бі», а в Кортні наразі успішно розвивається спільна з її чоловіком Девідом Аркеттом справа, пов'язана з кількома телевізійними проектами.