Не старіють обличчям ветерани

13.10.2005

      Лише вчора ми повідомили про те, що «інстинктивна» Шерон Стоун очолила рейтинг найсексуальніших 40-річних жінок за версiєю часопису Enquire, як новий день знову потішив актрису та її прихильників. Цього разу вона попереду в списку знаменитостей, які не старіють. Основним критерієм,за яким визначали переможців, була природна краса.  А ті, хто з кожним роком молодшає за допомогою пластичних операцій, і близько не потрапили до рейтингу, опублікованого американським журналом Іn Touch.

      Сама Стоун теж постійно повторює, що ніколи не віддасть себе в руки лікарів тільки заради того, щоб помолодшати. Бо анітрохи не боїться «елегантної старості». «Я почуваюся молодою, і хоча веду активний і здоровий спосіб життя, вживати радикальних заходів — таких як пластична операція або підтяжка обличчя — не буду», — каже Стоун. До речі, на днях фірма «Крістіан Діор» обрала її  для реклами нової колекції косметичних засобів iз догляду за зрілою шкірою.

      Також у десятку сорокарічних «ягідок» потрапили 41-річна Мариса Томей, 47-річна Енді Макдауелл («Легенда про Тарзана», «День бабака»), 43-річна рок-співачка Шеріл Кроу, 40-річна Крістін Девіс (Шарлотта із «Сексу у великому місті»), 47-річна Мішель Пфайфер та Лоні Андерсон. Цікаво, що до цієї нев'янучої жіночої компанії затесалися і двоє чоловіків — чорношкірий актор Уїлл Сміт та Том Круз.