Нашаманили в Бразилії

13.10.2005
Нашаманили в Бразилії

      Ще тиждень тому британська модель Карен Елсон брала участь у Лондонському тижні моди, представляючи колекцію Жиля Дикона. Але незабаром подіум моделі доведеться залишити. Привід для відпустки якнайкращий: Карен чекає дитину. Лише влітку Карен Елсон та співак Джек Уайт відгуляли своє весілля. Чим, до речі, неабияк здивували своїх близьких і друзів, адже знайомі були всього чотири місяці. І, судячи з усього, під час медового місяця закохані дарма часу не гаяли, тож уже навесні чекають у гості лелеку.

      Як повідомляє видання «Сан», у 26-річної Карен та її чоловіка, лідера групи Whіte Strіpes, це буде перша дитина. Познайомилися молодята на зйомках відео Whіte Strіpes, в якому модель виконала головну роль. А одружитися вирішили в Бразилії. Сама церемонія була досить незвичайною: шлюб молодята взяли в місті Манаус, розташованому на злитті трьох рік — Ріу-Негру, Солімонес та Амазонки. Сама церемонія одруження проходила в каное, у присутності священика-шамана, католицького пастора і... колишньої дружини Уайта — Мег, яка була дружкою нареченої.

      Власне, відколи Карен Елсон з'явилася у модельному бізнесі, вона продовжує дивувати публіку. Вперше її помітили у 18 років на обкладинці італійської версії Vogue. Та й як було не помітити? Яскраво-червоне волосся плюс виголені брови! У 2003 році вона заспівала, випустивши свій сольний альбом. А ще колеги по цеху довго потішалися над її сутулістю. А дарма! Визнані метри моди визнали цей недолік за родзинку. А Карл Лагерфельд навіть назвав її знаковою представницею ультрасучасного гермафродитизму.