Хто тут тимчасові? Злазь!

12.10.2005
Хто тут тимчасові? Злазь!

Джессіка Біл.

      Останні жіночі рейтинги найсексуальніших, найвродливіших та інших «най» уже страшенно приїлися. Бо наперед знаєш увесь набір дам, які їх очолюють або ж входять у першу п'ятірку. Звісно, попереду Анджеліна Джолі. А ще там обов'язково знайдеться місце Моніці Белуччі, Кетрін Зета-Джонс, Холлі Беррі... Одначе в новому рейтингу найсексуальніших жінок, складеному журналом Esquire, жодна з цих загальновизнаних красунь не лідирує. Натомість пальму першості несподівано взяла голлiвудська зiрочка 23-річна Джессіка Біл.

      Остання стрічка, в якій засвітилася актриса, — фільм «Стелс». А шанувальники більш кровожерливого кіно зможуть пригадати її в стрічках «Блейд-3: Трійця» та «Різня бензопилкою в Техасі». Якби переможницю рейтингу обирали глядачі, можна було б припустити, що з виходом на екрани «Стелса» їхні симпатії спрямувалися до новенького личка і тіла. Втім переможницю обирало компетентне журі, яке, правда, не приховує, що їм захотілося саме чогось «свіженького». Окрім справді привабливої зовнішності, чудової фігури та багатообіцяючих перспектив у кіно, Джессіка має ще й бездоганну репутацію. Не наркоманка, не скандалістка, в ганебних зв'язках теж не була помічена.

      Одначе було б несправедливим назвати найсексуальнішою тільки юну Джессіку — старий-бо кінь, як відомо, борозни не псує. А тому знавці жіночої краси з таблоїда Esquire вирішили обрати аж чотирьох найсексуальніших знаменитостей у різних вікових категоріях. Серед жінок бальзаківського віку найсексуальнішою визнали мініатюрну 39-річну актрису і китайське обличчя фірми «Л’Ореаль» Гонг Лі. У номінації «баба-ягідка» першою стала, хоч і не хотілося журі повторюватися, нев'януча Шерон Стоун, яка у свої 47 така ж приваблива для чоловіків, як і колись в «Основному інстинкті». А серед пенсіонерок кінематографа перемогу здобула 51-річна Рене Руссо — дебела білявка, яка все життя вважала себе «гидким каченям».