Секонд-хенд від Брітні

07.10.2005
Секонд-хенд від Брітні

Брітні Спірз.

      Долучитися до благодійників, які всілякими способами збирають кошти у фонд постраждалих від ураганів «Катріна» і «Рита», що налетіли на Америку, нарешті вирішила і молода мама Брітні Спірз. Довгенько ж вона думала — більшість колег поп-зірки по шоу-бізнесу почали вносити пожертви й організовувати з цією метою різні благодійні аукціони ще місяць тому. Але, по-перше, краще пізно, ніж ніколи. А по-друге, на останньому місяці вагітності не дуже-то й зручно займатися доброчинністю.

      Тож частину своїх особистих речей Брітні виставила на одному з інтернет-аукціонів саме тепер. Її мета — вторгувати чималі гроші й переказати їх жертвам підступної стихії, насамперед у рідному для співачки штаті Луїзіана. Зрештою, заодно можна й хату очистити від мотлоху всілякого, який і викидати шкода, і в господарстві вже не потрібен.

      А «мотлоху» в улюблениці підлітків (більшість із яких, щоправда, вже повиростали) виявилося чимало. Тут вам і цяцьки всілякі (біжутерія), і меблі, і, звісно, одяг — джинси, футболки, «в'єтнамки» і тому подібне. А ще кожен, кому не шкода на це грошей, може придбати плюшевих ведмедиків Брітні, її темно-бордовий топік з написом «У мене є золотий квиток» і спрямованою вниз стрілкою, який співачка носила під час вагітності, та розшитий стразами ліфчик.

      Щоправда, поки що шаленого напливу покупців організатори аукціону, як не дивно, не зафіксували. Скажімо, за «дорогоцінний» ліфчик місіс Федерлайн наразі пропонують лише 610 доларів. Секонд-хенд усе-таки, хоч і зірковий.