Одружений холостяк

01.10.2005
Одружений холостяк

Усе ще неодружені Анна й Енріке.

      Зручна річ — цивільний шлюб. З одного боку, завжди можна відговоритися від огидного залицяльника чи надокучливої фанатки тим, що ти одружена(ий); удома чекають гаряча вечеря й попрані шкарпетки і є до кого звернутися з проханням забити цвяха чи повісити на стіну полицю. А з іншого — жодних зобов'язань, при нагоді можна з чистим серцем заявити, що ти зовсім навіть не одружена(ий) і завіятися на всю ніч у гості до чарівної панночки чи гарячого мачо. Або й узагалі потрапити в рейтинг найсексуальніших парубків («холостяків», якщо хто не збагнув) світу, і при зустрічі з коханою, яка, взявши руки в боки, чекає вдома, невинно покліпати очима: а що, штампа ж у паспорті й cправдi нема...

      Саме в такій ситуації днями опинився іспанський красунчик Енріке Іглесіас, якого назвали найсексуальнішим і найжаданішим парубком світу одразу в кількох рейтингах, укладених відомими журналами й інтернет-сайтами. При цьому, скажімо, список, укладений читачами журналу People en Espanol, Енріке очолює вже вдруге поспіль. І що з того, що 30-річний співак уже давно живе разом із російською секс-бомбою й колишньою тенісисткою Анною Курниковою, яку щиро кохає й називає своєю дружиною? Обручки ж немає... Хоча Анна чомусь образилася. І, що дивно, не на укладачів цих рейтингів, а саме на Енріке. Мовляв, сам винен — не надто переконливо показує, що вважає себе одруженим.

      А може, легше просто справді одружитися? Адже це саме Курникова була категорично проти, коли Іглесіас-молодший безліч разів робив їй таку пропозицію.