«Рятуйте, ми дивимося порно!»

29.09.2005

      Як ви думає, повiдомлення якого характеру можна почути на радiоканалi екстреного зв'язку для моряків? Як з'ясувалося, окрiм «рятуйте, ми тонемо» або «акули вже облизуються», слухач може дiзнатися ще й чимало цiкавого про... сексуальнi вподобання чоловіків. Зокрема, один з «аварiйних» радiоканалiв бiля берегів Великої Британії кiлька годин поспiль був заблокований трансляцією порнофільму, повідомляє «Бі-Бі-Сі ньюс».

      Як виявилося, коли рибальське судно «Океанія» вийшло в море, екіпаж почав дивитися по телевізору фільм «Автокатастрофа», що розповідає про не зовсiм звичайних людей — збоченців, які збуджуються від биття машин. І не просто дивитися: моряки випадково увімкнули радіопередавач, котрий стояв поруч iз телевізором і був налаштований на аварійну хвилю.

      Берегова охорона, яка чула незвичайні звуки в ефірі й спочатку не могла второпати, що ж трапилося, зрештою «допетрала». Береговим службам довелося зв'язуватися з телекомпанією, котра транслювала фільм, відтак телевізійників попросили перервати трансляцію повідомленням для екіпажу судна. Крім того, на «Океанію» вислали катер, який прибув туди ще до того, як повідомлення було передане.

      Розповiдаючи про iнцидент, представники берегової охорони вiдзначили, що серйозних наслiдкiв вiн не мав — море тоді було досить спокійним. У свою чергу, шкіпер запевнив, що він приніс належні вибачення.