Співак за викликом

17.09.2005
Співак за викликом

Роббі Уїльямс.

      Як ви гадаєте, що має зробити молодий чоловік, щоб заробити мільйон фунтів стерлінгів (майже два мільйони «баксів») усього за один вечір? Ясна річ, варіанти із перенесенням вантажів (якщо це не пограбування банку) чи длубанням у комп’ютері (якщо не йдеться про ламання системи грошових переказів) відпадають автоматично. Особливо не переобтяжуючи себе, великі гроші може отримати за свій виступ співак або співачка. І чим популярнішою та неприступнішою буде зірка, тим більше в неї шансів на отримання мішка з грошима.

      До слова, «такса» на приватні виступи рідко залежить від думки музичних критиків, які ставлять гурту «Оазис» вищу оцінку, ніж тому ж Роббі Уїльямсу. Але ж погляньте, останнього частіше запрошують на VIP-вечірки...

      Так, нещодавно чоловік, який посідає почесне 138-ме місце в списку найбагатших людей Великої Британії, виклав за живий виступ Робіна цілий мільйон фунтів.

   Майкл Спенсер, виконавчий директор компанiї Icap, вирішив відзначити своє 50-річчя у французькому містечку Сан-Тропе. А для того, щоб гості не нудьгували, «замовив» англійського «пацана» Уїльямса на гучне святкування в ролі «музичного фону». Співак чесно відпрацював перед Спенсером півтора десятка композицій і забрав свої грошики.

      Даремно думаєте, що пустив їх на нові татуювання, кліпи чи гульки. Роббі цей мільйон не витратив, а віддав геть УСЕ на благочинні потреби. Молодець, що й казати.