Анджеліна Джолі, пожирачка чоловіків

08.09.2005
Анджеліна Джолі, пожирачка чоловіків

Анджеліну вважають поганою невісткою...

      Кіношні містер і місіс Сміт, які в реальному житті мають усі шанси незабаром стати «містер і місіс Пітт», уже підійшли до цього кроку (себто одруження) впритул. Днями Анджеліна Джолі разом із двома своїми, тобто прийомними, дітьми переїхала в розкішну віллу свого нареченого Бреда Пітта у Малібу й, схоже, вже почувається там повноцінною господинею. Більше того, як повідомляє газета «Сан», Енджі вже освоїлася в затишному гніздечку коханого настільки, що вибирає їм обом... третього малюка. Тобто, швидше, його національність, бо конкретно дитину тепер обиратиме вже Бред. Звісно — глава сім'ї. До слова, зупинятися на цьому парочка не збирається: у планах — всиновити ще кількох малюків різного кольору шкіри. А от чи є у цих планах народження власних дітей, ні секс-бомба Голлівуду, ні улюбленець жінок і переможець численних рейтингів чоловічої привабливості воліють не розповідати.

      Здавалося б, настрій у Анжеліни, яка нарешті знайшла ідеального батька своїм дітям і прекрасного чоловіка собі самій (такі дифірамби Бредові актриса співає у різних інтерв'ю), має бути просто чудовим. Однак без темних плям на цій білій життєвій смузі таки не обійшлося, тож повністю задоволеною у Джолі бути не виходить. По-перше, їй вельми діє на нерви той факт, що вони з колишньою дружиною Пітта є фактично сусідами — Дженніфер Аністон придбала собі будинок зовсім поруч, на сусідній вулиці. Сама Джен пояснює це тільки тим, що хоче бути поближче до своєї подруги Кортні Кокс, яка також мешкає неподалік, але від цього Анджеліні, звісно, навряд чи легше. А тут іще й друга неприємність: батьки Бреда дуже погано сприймають свою нову невістку. Білл і Джейн Пітт переконані, що Анджеліна, яка вже двічі побувала у шлюбі, не має до їхнього сина ніяких особливих почуттів і є звичайною «чоловікожеркою». Мовляв, жінка з такими моральними якостями і таким минулим (а у минулих шлюбах Джолі справді «відзначилася» — зокрема, разом зі своїм сексуально стурбованим чоловіком Біллі Торнтоном влаштовувала оргії в стилі «садо-мазо» й залюбки розповідала пресі про подробиці їхнього інтимного життя) не може бути доброю дружиною і матір'ю. Хоча, швидше за все, таке ставлення Піттів-старших пояснюється значно банальніше: вони дуже люблять Аністон, із якою досі підтримують найкращі стосунки, і засмучені тим, що син її покинув.

      Однак навіть це ще не всі прикрощі, які псують Анджелінине безхмарне існування. Кілька днів тому та ж газета «Сан» опублікувала інтерв'ю з 18-річною Метеуаб Дауїт, яка запевняє, що є матір'ю ефіопської дівчинки Захри Марлі, котру нещодавно (як нібито сироту) вдочерила Джолі. Метеуаб стверджує, що була змушена відмовитися від дитини через матеріальні труднощі, тоді як голлівудська кінодіва переконана: Захра — повна сирота, а на «брехливу ефіопку» і «брудну газетку», які стверджують протилежне, планує подати до суду.