Купальники як симптом божевілля

02.09.2005
Купальники як симптом божевілля

(РЕЙТЕР.)

      У 40 років життя тільки починається — це добре знають не тільки шанувальники доброго радянського кіно, а й упевнені у собі жінки, які після переходу на п'ятий десяток відчувають себе ще успішнішими й красивішими, ніж раніше. Британська актриса і модель Елізабет Герлі — не виняток. Щоправда, зміни у своєму самопочутті після досягнення 40-річчя (відповідного номера день народження Ліз відзначила у червні) вона описує досить оригінально: «Я геть здуріла. І почуваюся зовсім не так, як раніше».

      Як не дивно, одним із симптомів свого «здуріння» Герлі вважає створення компанії з продажу пляжного одягу, який, до речі, користується великою популярністю. Саме днями Ліз презентувала в Сіднеї свою нову колекцію купальників і «підгадала» своє зізнання, зроблене в інтерв'ю газеті «Міррор», якраз до цієї нагоди. «Після сорока я почуваюся абсолютно інакше. І тільки подумайте, я створила цю компанію саме тоді, коли мої близькі казали: «Тобі так добре у твоєму чудовому будиночку за містом разом із дитиною, тож тепер ти вже точно заспокоїшся». А я якраз тепер збожеволіла й хочу чогось шаленого!».

      При цьому, наголошує Ліз, вона не збирається гасати на спортивному авто чи мандрувати Європою босоніж, «але розумієте — я все одно здуріла». Здається, у дівчини просто мандраж. Надто вже довго Елізабет чекала, поки індійський мільйонер Арун Найяр покличе її заміж, тож тепер, після того, як це нарешті сталося, з кожним днем наближення весілля дедалі більше нервує. Словом, можна не сумніватися, що після одруження це «божевілля» мине так само, як і почалося.