Мій найкращий коханий друг...

19.08.2005
Мій найкращий коханий друг...

Кейра Найтлі засмучена.

      Британській красунечці, улюблениці шанувальників романтичного кіно, зірці «Піратів Карибського моря», «Короля Артура» та багатьох інших фільмів Кейрі Найтлі зараз дуже важко й невесело. 20-річна знаменитість розійшлася зі своїм бойфрендом, на три роки старшим за неї манекенником Джеймі Дорнаном. Рік закохані прожили разом душа в душу, і преса навіть не раз намагалася їх «одружити», аж доки Кейра не пояснила чітко і ясно: заміж їй іще рано. А познайомилися молоді люди рівно два роки тому. Між юною актрисою і красивим хлопцем, який «засвітився» в рекламах таких потужних брендів, як «Кельвін Кляйн» і «Томмі Хілфігер», одразу спалахнуло кохання. Найтлі й Дорнан не мислили себе один без одного, а тому, цілком природно, зрештою Кейра попросила хлопця переїхати в її квартиру. Річ у тім, що Джеймі мешкав у значно скромнішому помешканні, ніж розкішні апартаменти коханої в центрі Лондона, тому забрати дівчину до себе просто не наважувався.

      Але недарма кажуть, що часто для того, аби перевірити свої почуття, людям треба якийсь час пожити разом під одним дахом. Нещодавно закохані після низки сварок і непорозумінь таки роз'їхалися. Кейра, як розповіли її друзі виданню «Дейлі міррор», почувається просто вбитою, адже вона була переконана, що їхні з Дорнаном почуття — це саме воно: справжнє, щире й вічне кохання. Втім навряд чи варто повністю відкидати можливість возз'єднання парочки, адже наразі свій розрив наші герої називають усього лише «тайм-аутом у стосунках». Досі залишаючись щонайменше найкращими друзями, Кейра із Джеймі намагаються якомога частіше бачитися — все-таки, дуже одне до одного звикли...

      А розійшлися вони, кажуть, насамперед через занадто насичені графіки. Найтлі постійно знімається в кіно, а її екс-бойфренд раніше не мав відбою від рекламних пропозицій, а тепер, з легкої руки Кейри, теж став іще й актором. Саме зараз Джеймі знімається у новому фільмі Софії Копполи «Марія-Антуанетта». А колишня цивільна дружина з висоти свого кінематографічного досвіду завжди охоче дає поради, якщо у кінозірки-початківця виникають якісь проблеми.