Хто тут зайвий?

09.08.2005
Хто тут зайвий?

Сієнна Міллер.

      Дівчата, даремно ви ото закохуєтеся в Орландо Блума. Він, звісно, симпатяга, але хлопець страшенно непослідовний. І, незважаючи на свій суто романтичний, а не донжуанівський образ, полюбляє заводити інтрижки з дівчатами. Це не я вигадав, це обурені поведінкою актора американські й британські газети так вважають. А Орландо й не заперечує, бо що ж він на це відповість, якщо й справді крутить любов одразу з двома дівчатами?

      Про те, як палко Блум закоханий у свою наречену Кейт Босуорт, він же ж сам усім, і насамперед журналістам, постійно й розповідав. А що вже перед Кейт викаблучувався! Щоправда, досить оригінальним чином: якщо наречена була поруч, всіляко виявляв їй знаки уваги, розповідав про свою любов і закидав квітами. Але варто було їм роз'їхатися в різні міста (що для акторської парочки цілком природно), як уже нібито не сильно й сумував. Єдине, що до інших дівчат принаймні відкрито не залицявся.

      Після того як десь на початку року вони трохи посварилися й Орландо, прагнучи налагодити стосунки, примчав до коханої в Сідней, де Кейт знімалася у фільмі «Супермен повертається», здавалося, що до одруження залишається якихось півкроку. Блум красиво зробив Босуорт пропозицію, й хоча дату весілля вони так і не призначили, у його безповоротності вже фактично ніхто не сумнівався. Тож уявіть собі здивування публіки, коли на трибунах матчу з поло у Віндзорі вони побачили Орландо, який зовсім не «по-дружньому» цілувався із Сієнною Міллер! Сієнна, до речі, на той час саме розійшлася зі своїм зрадливим нареченим Джудом Лоу, який вскочив у гречку з нянькою власних дітей.

      Звісно, вже наступного дня Блум запевняв, що їх неправильно зрозуміли, поцілунки були суто дружніми і все таке, але хто ж йому тепер повірить! Хоча одна людина, схоже, таки повірила. Навіть після того, як у пресі з'явилися інші фото: Орландо з Сієнною в ресторані, на вулиці під ручку тощо. Ще вчора Орландо фліртував з екс-нареченою Лоу, а вже наступного дня дефілював Сіднеєм поруч із Кейт (в Австралію вони прилетіли разом). Причому ці двоє намагалися якомога частіше потрапляти в об'єктив фотокамер папараці, мабуть, аби всі переконалися, що в них повна ідилія. А отже, наречена не лише пробачила свого підступного бойфренда, а й вирішила його підтримати. Аби ж тільки потім не пошкодувала.