100 тисяч за туалетний папір

28.07.2005
100 тисяч за туалетний папір

Дженніфер Аністон.

      Ніколи не викидайте любовних записочок, які пишуть вам однокласники. А раптом цей сором'язливий хлопчина чи худюще дівчисько коли-небудь стануть знаменитими? І тоді листа двадцятирічної давності, написаного свого часу майбутнім Девідом Бекхемом або Кейт Мосс, можна буде не лише показувати друзям як реліквію, а й вельми вигідно продати. Так, як це зробив метикуватий чоловік, у якого 20 років тому закохалася юна Дженніфер Аністон.

      У далекому 1984-му майбутня кінозірка, а тоді — 15-річна панночка, навчалася у нью-йоркській школі мистецтва. І по вуха закохалася в одного симпатичного хлопця на ім'я Майкл. Захоплення тривало недовго, молоді люди зрештою знайшли собі інших гьорл- і бойфрендів, але записочку з палким зізнанням екс-подруги в коханні Майкл чомусь зберіг. І, як виявилося, не помилився.

      Пухкенька Джен виросла і стала стрункою знаменитістю Дженніфер, а її колишній хлопець тепер має нагоду заробити непогані гроші. Майкл виставив ту саму записку, а також аркушик паперу, на якому Аністон власноруч записала йому своє ім'я й номер телефону, та привітання з днем народження, нашкрябане нею ж на... шматку туалетного паперу, на інтернет-аукціон eBay. Яку ціну зрештою заплатить за це багатство майбутній покупець, наразі спрогнозувати складно, але це будуть явно не копійки. Адже тільки для того, щоб взяти участь у торгах, треба заявити ціну не менше ста тисяч доларів.

      А поки Дженніфер спостерігає, як торгують спогадами її юності, її колишній чоловік Бред Пітт, уже не криючись, залицяється до Анджеліни Джолі. В західній пресі з'явилися чутки, що пара планує одружитися, причому якомога швидше. Бред уже познайомив нову наречену з батьками, які радо прийняли Анджеліну, але з огляду на те, що актор іще залагоджує деякі формальності з екс-дружиною, на весільний рушничок закохані стануть не раніше осені.