Кохання й амбіції

12.07.2005
Кохання й амбіції

      Натхненний новим коханням, Бред Пітт вирішив довести всьому світові і насамперед, звісно, своїй прекрасній подружці Анджеліні Джолі, що може заввиграшки здобути «Оскара». Звісно, на бойовичках типу «Містера й місіс Сміт» до найжаданішої у Голлівуді нагороди не доїдеш. І хто-хто, а Бред з його неабияким кіношним досвідом це добре розуміє. Саме тому актор добивається серйозної ролі. І то неабиякої: колишній чоловік Дженніфер Аністон зазіхнув на образ великого художника — Вінсента Ван Гога.

      А все через режисера Рена Говарда, який недавно натякнув Пітту, що планує відзняти рімейк стрічки «Жага життя», за роль у якій Кірк Дуглас (татусь Майкла) у 1956 році отримав «Оскара». Ну Бред, звісно, й загорівся: мовляв, кому ж і перевтілюватися у легендарного голландця через півстоліття після Дугласа-старшого, як не йому? Дівчачий улюбленець так захопився цією ідеєю, що вже на повному серйозі обдумує, яким чином йому маскуватимуть вухо (Ван Гог, як відомо, у черговому нападі божевілля його собі відчикрижив). Головне, щоб хоч відрізати не надумав, а то чого заради «Оскара» не зробиш...

      А поки Пітт роздивляється свої вушні раковини, ще один симпатичний герой шоу-бізнесу готується  до незвичного для таких позитивних на вигляд персонажів амплуа: Джастін Тімберлейк, про якого, власне, і йдеться, зіграє головну негативну роль у наступному фільмі про пригоди Бетмена. Назви у майбутнього блокбастера поки що немає, але ролі вже розписали. Як повідомляє агентство InterMedia, Тімберлейкові доведеться стати Дволиким — затятим ворогом позитивного Бетмена. До речі, Джастінові така пропозиція, за його словами, дуже полестила. Можливість зіграти такого негативного персонажа бойфренд Камерон Діаз, який, нагадаємо, взагалі-то співак, а не актор, вважає «чудовим шансом» продовжити кінокар'єру. Раніше 24-річний екс-соліст хлопчачого гурту N'Sync уже випробував себе на широкому екрані: зіграв наркодилера у фільмі «Альфа» і журналіста у стрічці «Едісон». Але Тімберлейк переконаний, що це — тільки початок. Треба ж йому довести своїй на 9 років старшій коханій кінозірці, що він вартий її уваги не лише як хлопець, а і як професіонал.