Африканський лелека в гостях у секс-бомби

08.07.2005
Африканський лелека в гостях у секс-бомби

      Хтозна, вагітна кінозірка й посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі від Бреда Пітта чи ні (інформація з цього приводу вельми суперечлива, а сама парочка переважно віджартовується), але в будь-якому разі незабаром вона знову стане мамою. Днями Анджеліна разом зі своїм прийомним сином, 3-річним камбоджійцем Меддоксом, та «другом» Піттом відвідала Ефіопію. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед Пресс» із посиланням на представників влади цієї африканської країни, актриса приїхала в Ефіопію для того, аби подати запит на вдочеріння місцевої дівчинки. І, за словами керівника державного агентства з усиновлення Хадоша Халефа, отримала позитивну відповідь.

      Анджеліна, на думку ефіопської влади, цілком відповідає всім десяти умовам, які обов'язкові для кожного, хто хоче всиновити дитину в Ефіопії. Один із найважливіших критеріїв — можливість забезпечити дитину всім, що їй необхідно, тобто повненькі кишені. А голлівудська кінозірка з мільйонними гонорарами, природно, на брак коштів не скаржиться. В інтерв'ю журналу «Піпл» щаслива Джолі повідомила, що назве свою нову доньку, якій ще не виповнилося й року, Захарою Марлі. Цікаво, чи є маленька ефіопка мусульманкою? Адже раніше Анджеліна заявляла, що всиновить іще двох дітей, але один із них обов'язково повинен сповідувати іслам, а інший — християнство. Мовляв, так у сімействі Джолі буде «повний комплект», адже Меддокс — буддист.

      До речі, наприкінці минулого року Анджеліна відвідала Росію, де також вибрала для всиновлення хлопчика на ім'я Гліб («УМ» тоді про це розповідала). Причому російська влада навіть звільнила зірку від усіх необхідних в такому випадку бюрократичних процедур. Але чим завершилася ця історія, досі не відомо — принаймні маленький Гліб у будинку голлівудської секс-бомби так і не з'явився...